Stefanae Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Salut,as vrea sa cumpar de pe ebay.. este recomandat, a mai comandat cineva, este sigur site.ul, se merita sa cumperi de acolo sau mai bine din romania ?!Este vorba de un telefon care l.as vrea sa.l cumpar.. dar nush daca se merita efortul si banii..Multumesc ! Quote
quadxenon Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Salut,as vrea sa cumpar de pe ebay.. este recomandat, a mai comandat cineva, este sigur site.ul, se merita sa cumperi de acolo sau mai bine din romania ?!Este vorba de un telefon care l.as vrea sa.l cumpar.. dar nush daca se merita efortul si banii..Multumesc !este sigur site.ul, se merita sa cumperi de acolo sau mai bine din romania ?!Eu zic ca e scam dupa cum arata, acu tu alegi daca te risti sau nu. Quote
Eddie91 Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 (edited) Ce e aia ebay ? A mai cautat cineva pe bing ? Eu folosesc doar google ! pls raspundeti-mi.LE: Facand o analiza pe textul sau,am realizat ca mai are o bomba spusa; citez " se merita efortul " ... recte : nu am chef sa citesc si sa scriu in engleza ... ON: Da-i dracu boss,ia-ti un telefon de la un bisnitar de cartier,seminte acelasi gust are ! Edited December 10, 2014 by Eddie91 Quote
Aerosol Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Fratilor omul poate nu stie hai sa nu o dam in trolling... @Stefanae ebay este un site renumit si da il recomand eu mi-am cumparat diferite produse de-a lungul timpuluisi sunt multumit.Acum depinde si de produs poate gasesti pe site-urile din romania acelasi produs intr-o stare identicasi cu un pret egal sau mai mic fata de ebay. Quote
Guest Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Fratilor omul poate nu stie hai sa nu o dam in trolling... @Stefanae ebay este un site renumit si da il recomand eu mi-am cumparat diferite produse de-a lungul timpuluisi sunt multumit.Acum depinde si de produs poate gasesti pe site-urile din romania acelasi produs intr-o stare identicasi cu un pret egal sau mai mic fata de ebay.Vand astia dom'le niste prezervative pe ebay ... de toata splendoarea ... nu ca in romania unde nu gasesc decat d-alea stramte. Quote
zachary1337 Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Vand astia dom'le niste prezervative pe ebay ... de toata splendoarea ... nu ca in romania unde nu gasesc decat d-alea stramte.e foarte ok site-ul , eu acum aproximativ 3 zile am dat o comanda si pe 17 ar trebui sa imi ajunga Quote
Stefanae Posted December 10, 2014 Author Report Posted December 10, 2014 Daca imi raspundeti in sictir .. mai bine pastrati ptr voi.. eu am intrebat ptr ca n.am folosit niciodata.. Quote