proxy Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 am un pc cu avg free pe el, as vrea sa pun un ardamax keylogger, dar este detectat. Am ales ardamax pentru ca indeplinesti functiile de care am eu nevoie, logare ym chat + screenshots unde pot seta calitatea mica sa ocupe cat mai putin , upload logs pe ftp pentru ca mi se pare cea mai buna optiune(prin mail pot sa am portul 25 oprit), si desigur hidden peste tot pe unde s-ar uita un utilizator, singura problema este avg`ul , exista vreo solutie sa il fac nedetectabil ? sau pot alege alt keylogger care sa faca ce am eu nevoie ? Quote
proxy Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 am gasit un tutorial aici http://cracktohack.blogspot.com/2007/12/how-to-make-all-trojanviruskeylogger.htmlcu Armadillo, il testez acum si va spun daca am reusit ceva Quote
go_sword Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 stii...sectiunea Ajutor a fost facuta cu un scop anume...dar vad ca unii posteaza unde le cad ochii Quote
proxy Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 Dupa ce am asteptat jumatate de ora sa primesc link`ul de download in emailhttp://wcarchive.cdrom.com/pub/drnetwork/SoftwarePassport.exe l-am downloadat si am urmat pasii de acolo cu proiectul deja setat dar am primit urmatoarea eroare , se pare ca in versiunea asta free nu pot sa folosesc anumite optiuni , i-am dat continue fara acele optiuni si acum il detecteaza AVG`ul ca IRC backdoor, aveti vreo sugestie ? Quote
Deta Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 e greu sa faci un keylogger nedetectabil. Quote
Ras Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 e greu sa faci un keylogger nedetectabil.daca ai un crypter privat si bun poti sa il faci nedetectabil.proxy vezi ca am pus eu pe RST ultima versiune de Armadrillo acum ceva timp. Quote
Codatu Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Ardamax keylogger este nedetectabil la NOD32 100% am victime numai cu NOD 32 si habar nu au ca ii spionez....si mai stiu sigur ...Kaspersky 6 update zi il vede si il sterge.... Quote