ben20 Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Incerc sa invat Python cat mai bine de vreo doua luni cam asa . Azi m-am gandit sa ma uit sa vad cam ce joburi sunt si spre surprinderea mea de pe Odesk, Freelancer etc sunt numai joburi care la prima citire pari sf-uri , par ceva ce nu cred ca o sa ajung sa inteleg vreodata .. Intrebarea mea , este chiar atat de greu ? e un domeniu pretentios ? . M-am uitat pe anumite cerinte si incepe cere Phd. math engeering etc este chiar imposibil ? . Bine nimic nu este imposibil ,dar venind din partea cuiva care este mai mult cu arta . Quote
Elohim Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Daca se faceau bani cu functii care aduna 2 matrici, sau afiseaza 5 vectori, India depasea Emiratele Arabe la bogatie.Nimic de acolo nu e SF, uita-te pe elance mai bine, odata la cateva ore apare si joburi mai simple. Quote
Gio33 Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Depinde ce background de programare ai.Daca te-ai apucat de python in acelasi timp ce te-ai apucat de programare, e un drum lung... Ia o cerinta ce ti se pare SF, bucateste-o si incearca sa intelegi pas cu pas ce se cere, nu o sa ti se mai para asa greu.Cauta pe google puncte din cerinta ce nu le intelegi, o sa gasesti 100% ceva fiindca python-ul este foarte raspandit. Quote