asqard Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Stau in Regie, iar providerul de net de la noi (Roedu) s a gandit k nu ne tre' noua torrenti si asa k ne a blocat accesul la ip-urile de torrenti. s au chinuit mult si bine si au gasit vreo 1000+ de site-uri de torrenti iar acum calculatorul meu plange noaptea singur pe birou. stiu k exista o metoda de a trece peste filtru lor da nu stiu cum. guys(&girls) inveseliti-mi calculatorul va rog. Quote
DreamsArchitect Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Poti sa verifici daca sunt filtrate IP-urile sau porturile ?Mi se pare putin probabil sa filtreze IP-uri.Ti se incarca paginile cu torenti dar nu iti merg programele ? Quote
asqard Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 nu pot nici macar sa intru pe paginile de torrenti dau in alt mesaj un link:D Quote
asqard Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 roedu. net/ default.php?t=news&id=11 stergeti voi spatiile Quote
phreak Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Object not found!The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.If you think this is a server error, please contact the webmaster.Error 404www.roedu.netMon Feb 11 19:34:45 2008Apache/2.0.54 (Linux/SUSE) incearca si tu sa intri pe mininova.org ai acolo torrente si vezi daca merg.. Quote
moubik Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Object not found!The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.If you think this is a server error, please contact the webmaster.Error 404www.roedu.netMon Feb 11 19:34:45 2008Apache/2.0.54 (Linux/SUSE) incearca si tu sa intri pe mininova.org ai acolo torrente si vezi daca merg..inainte sa postezi lucruri de genul asta sa fii sigur ca stii ce dracu vorbesti.1. linkul merge foarte bine. reverifica2. mininova e unul dintre cele mai cunoscute. de ce crezi tu ca acesta nu ar fi banat ? chiar ai un motiv ? cred ca ai aruncat pur si simplu cu 1 post aiurea.ontopic:mi se pare destul de greu sa treci de aceasta resticitie.uite mi-a venit o idee.VPN. faci un VPN pana la reteaua unui prieten si prin VPN ai acces unde doresti tu.preferabil sa aiba peering cat mai bun cu roedu, e mai usor de setat daca are router care stie sa primeasca conexiuni VPN.ai prieteni in bucuresti ? Quote
asqard Posted February 16, 2008 Author Report Posted February 16, 2008 am niste colegi pe czone , nu au acces la routere sunt capsulate pe scarile blocurilor in cutii de metal, si nu stiu cum au astia peering cu roedu Quote