zachary1337 Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 am atasat cardu de paypal am dat verificare etc toate buna si frumoase pana acum ....dar acuma sa il pot verifica imi trebuie acele 4 cifre si au trecut deja 2 zile si nu le-am primit , nu ma prea pricep eu , m-am uitat in istoric la tranzacti ca trebuie sa primesc de la ei inapoi cu codu din cate am citit pe net ... dar degeaba... , poate nu am facut eu bine acolo primesc codu sau cum sta treaba? cineva care a mai trecut prin asta daca ma poate ajuta daca se poate cat mai repede... Quote
nSnoopy Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Suna la banca de unde ai cont si spune-le sa iti dea codul de verificare la paypal, asta presupunand ca nu ai internet banking.Daca ai internet banking trebuie sa apara acolo la tranzactii Quote
quadxenon Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 m-am uitat in istoric la tranzacti ca trebuie sa primesc de la ei inapoi cu codu din cate am citit pe net Nu la istoric tranzactii in contul de Paypal primesti , ci in online banking.Cauta acolo. Quote
zachary1337 Posted December 25, 2014 Author Report Posted December 25, 2014 Nu la istoric tranzactii in contul de Paypal primesti , ci in online banking.Cauta acolo.cum fac asta mai exact? nu am mai avut cont paypal pana acu... mereu plateam cash Quote
Birkoff Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 banca de la care ai cardul nu iti da si acces online la contul tau? intrii pe site-ul bancii, bagi datele de logare date de banca, intrii la istoric si vezi la tranzactii ce sume au intrat in contul tau si ce sume au iesit... la una din ele va fi si tranzactia cu paypal si in dreptul ei e codul ala.daca nu ai acces online la contul din banca ta, atunci trebuie sa te duci la banca si sa le ceri extras de cont si in extras o sa vezi tranzactiile si codul in dreptul tranzactiei cu paypal. Quote