jaVra Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Salut baieti , imi pare bine sa vad ca mai avem in romania o asemenea comunitate , am vazut ce ati facut pe conqu... si aveti respectele meleSper sa fiu bine venit , sa nu creez nici o problema , si de ce nu poate imi voi face prieteni cateva detalii despre mine:Nume: CostinVarsta : 22Pasionat de counter-strike , wow ( ma ocup cu intretinerea ,creareea serverelor de wow , cs ,l2 etc.) Quote
dannyel92 Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 salut si bine ai venit!mah eu te cunosc pe tine de undeva...nu cumva jucai pe bimbizone candva??? Quote
jaVra Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 ba da man , am fost administrator pe forum si god pe server ..si acum.. Quote
Loverboy Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Pasionat de counter-strike , wow ( ma ocup cu intretinerea ,creareea serverelor de wow , cs ,l2 etc.) Explica-mi si mie de ce serverele de L2 au un memory leak si trebuiesc restartate destul de des daca tot te ocupi cu intretinerea lor. Banuiesc ca folosesti L2J. Quote
Guest Kenpachi Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 ba da man , am fost administrator pe forum si god pe server ..si acum..omg 2 warnuri din 3 posturi ... trebuie sa fie un nou record Quote
devianc3 Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 ba da man , am fost administrator pe forum si god pe server ..si acum..omg 2 warnuri din 3 posturi ... trebuie sa fie un nou record As always, apreciez sadismul tau (simteam nevoia sa o zic) Quote
dabesteva Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Felicitari jaVra ,ai reusit din prima sa ai 2 warn-uri Quote
alcol Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 bun venit.ma gandeam astazi sa-i avertizez sa inceteze cu off topicul ca vor fii avertizati da` m-am gandit ca-i stric lu` Kenpachi distractia Quote