Guest AndreiMihai Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Al doilea mi se pare interesant, nu am mai vazut niciodata unu' din alaGM50 1080P HD Portable Home Theater LED Projector with USB, SD, VGA, HDMI & AV | eBayX-Star OTG Dual USB Mobile Phone 8GB USB Flash Drive | eBay Quote
Faciubici Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Aleks boss face dropshipping pe ebay.es .Altceva? Quote
Guest AndreiMihai Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Mai eu am intrebat ce parere au oamenii despre chestiile alea 2. Eu nu prea cunosc ce trebuie sa aibe un proiector din ala sa fie bun, daca e bun pretul la ala, daca e bun sau rau aparatul.....stick-ul l-am postat aici doar asa ca si curiozitate pentru altii ca eu nu am mai vazut pana acuma sa aibe intrare si de pc si de telefon Quote
Faciubici Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Hai ca iti desenez daca nu ai inteles.Produsele alea sunt puse de tine , ca nu gasesti pe ebay.es vreun cocalar cu nume Aleks Boss.Acu ai inteles ?Edit: https://rstforums.com/forum/members/scaunmare/ Quote
Guest AndreiMihai Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 (edited) mda...sunt puse de mine. Eu vreau sa cumpar, si sunt puse de mine, extraordinar! . Si ca sa stii si tu boss inseamna sef in engleza de unde ii este si originea, ca majoritatea romanilor sunt prosti si nu au in cap decat cocalari, manele, mici si bere habar nu au putina cultura generala. Si cand asculta muzica din asta din arabia sau din india, bulgaria sau altele, zic ca sunt manele, alt ceva nu stiu romanii.//Cine e scaunmare?// Edited December 30, 2014 by AndreiMihai Quote
deepdns Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 vezi ca proiectoare din alea gasesti de la 30$ pe ebay si aliexpress, e extraordinar de mult , lasa .es .uk .cevreitu , intra direct pe .com si vezi acolo chinezarii ieftine si bune, eu personal mi-am luat multe electronice din astea, bani pe card sa ai si ai grija ca vanzatorul sa mai fi facut minim 1000 de vanzari, nu lua de la cei care au 2-3 ca iti ajunge joi poti sa comanzi di de 2000$ produse, si nu vei plati taxe vamale, daca imi dai PM iti voi explica si cum, sarbatori fericite. Quote