Jump to content

Faciubici

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Faciubici

  1. Aerosol nu stie nici engleza nivel mediu,sa nu vorbim de cunostinte in domeniul IT.
  2. Pai e vorba despre Whatsapp Web Client .Daca eu o iau din 30 surse si fac thread pentru fiecare inseamna ca e alta stire? Uite cat de noua e stirea ta : https://rstforums.com/forum/96413-17-found-bugs-whatsapp-web-mobile-app.rst?highlight=whatsapp https://rstforums.com/forum/96062-whatsapp-se-lanseaz-oficial-pe-calculator.rst?highlight=whatsapp Lol ce mai sufera copilul : S-a apucat sa dea dislike la tot ce prinde dupa ce i-am atras atentia
  3. @AGSQ, ia spune , cat -Rep ai luat de pe conturile lui Aerosol ?
  4. Nu stiu de ce te agiti pentru Aerosol. Fute careva la el de il lasa sa isi bata pula pe aici de o gramada de useri vechi.
  5. and adar bro sei iu spic inglis laic a góse.
  6. Uita-te la posturile lui de la market si ai sa vezi ce si cat castiga el.Normal sa fii rasist ? Doar daca cea mai inalta cladire care ai vazut-o e primaria sau scoala din sat.
  7. De aia tinerii de varsta ta au o casa si familie si un job.Tu continui cu rasismul si vinzi reclame pe 5 euro.Cine e Win si cine Fail?
  8. LOL , ma, acolo i-ai dat like lui Nytro fara sa citesti articolul, doar sa il pupi in fund ? https://rstforums.com/forum/95101-thieves-jackpot-atms-black-box-attack.rst Ca din cate se vede, nu ai citit , ca acum postezi si tu acelasi lucru.
  9. Eu cand v-am zis sa postati stiri de saptamana viitoare ca astea de pana acum sunt postate toate de Aerosol nu m-ati ascultat.Acum va da peste nas.
  10. @spooky01 , ba , a mai fost postat.Daca vrei sa postezi ceva ce nu a mai fost postat tre sa postezi articole de saptamana viitoare, ca restul is postate de Aerosol toate.
  11. Daca il scapi cu tot cu bumper, nu ramane nici o urma pe carcasa dar e posibil sa se sparga display-ul.Poti incerca,dar mai degraba ai recunoaste ca e vina ta si ti-ai repara singur daunele.
  12. Chiar incepusem sa imi fac griji ca nu ai intrat sa postezi aberatii pe forum, pentru ca eram sigur ca nu ai cum sa dormi sau fi mahmur tinand cont ca ai facut revelionul pe chat.
  13. Dublupost// Nu te mai obosi labare sa dai -Rep ca am 7 posturi , 0 Rep, nu ai ce imi lua
  14. N-ai tupeu sa stai si azi toata ziua pe forum pana dupa 12 sa postezi tampenii.
  15. Nu si daca e o gluma rurala .A zis mai sus ca " nu am zis cati cai cate iepe"
  16. Hai ca iti desenez daca nu ai inteles.Produsele alea sunt puse de tine , ca nu gasesti pe ebay.es vreun cocalar cu nume Aleks Boss.Acu ai inteles ? Edit: https://rstforums.com/forum/members/scaunmare/
  17. Aleks boss face dropshipping pe ebay.es .Altceva?
  18. Adica ala e raspuns de la Eset ? "Bua ziua" , "colegii nostrii " , "acesta vulnerabilitate" Ia puneti imaginea blurata numai partial la subdomeniu/domeniu .Se trasfera date de la google analitycs.
×
×
  • Create New...