Jump to content

Faciubici

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About Faciubici

  • Birthday 06/08/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Faciubici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-18

Reputation

  1. Aerosol nu stie nici engleza nivel mediu,sa nu vorbim de cunostinte in domeniul IT.
  2. Pai e vorba despre Whatsapp Web Client .Daca eu o iau din 30 surse si fac thread pentru fiecare inseamna ca e alta stire? Uite cat de noua e stirea ta : https://rstforums.com/forum/96413-17-found-bugs-whatsapp-web-mobile-app.rst?highlight=whatsapp https://rstforums.com/forum/96062-whatsapp-se-lanseaz-oficial-pe-calculator.rst?highlight=whatsapp Lol ce mai sufera copilul : S-a apucat sa dea dislike la tot ce prinde dupa ce i-am atras atentia
  3. @AGSQ, ia spune , cat -Rep ai luat de pe conturile lui Aerosol ?
  4. Nu stiu de ce te agiti pentru Aerosol. Fute careva la el de il lasa sa isi bata pula pe aici de o gramada de useri vechi.
  5. and adar bro sei iu spic inglis laic a góse.
  6. Uita-te la posturile lui de la market si ai sa vezi ce si cat castiga el.Normal sa fii rasist ? Doar daca cea mai inalta cladire care ai vazut-o e primaria sau scoala din sat.
  7. De aia tinerii de varsta ta au o casa si familie si un job.Tu continui cu rasismul si vinzi reclame pe 5 euro.Cine e Win si cine Fail?
  8. LOL , ma, acolo i-ai dat like lui Nytro fara sa citesti articolul, doar sa il pupi in fund ? https://rstforums.com/forum/95101-thieves-jackpot-atms-black-box-attack.rst Ca din cate se vede, nu ai citit , ca acum postezi si tu acelasi lucru.
  9. Eu cand v-am zis sa postati stiri de saptamana viitoare ca astea de pana acum sunt postate toate de Aerosol nu m-ati ascultat.Acum va da peste nas.
  10. @spooky01 , ba , a mai fost postat.Daca vrei sa postezi ceva ce nu a mai fost postat tre sa postezi articole de saptamana viitoare, ca restul is postate de Aerosol toate.
  11. Daca il scapi cu tot cu bumper, nu ramane nici o urma pe carcasa dar e posibil sa se sparga display-ul.Poti incerca,dar mai degraba ai recunoaste ca e vina ta si ti-ai repara singur daunele.
×
×
  • Create New...