viox Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Salut,Recent mi-am gasit un job in Londra si ma gandesc sa plec in ianuarie dar in trecut am mai fost si am avut probleme cu garda. Idea este ca nu stiu daca am interdictie sau nu si nici nu stiu cum pot afla. Poate cineva ma poate ajuta cu niste sfaturi, ce sa fac?...Multumesc! Quote
ponta Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Cand ai avut Probleme cu garda ti-au dat niste harti,daca mai le ai citeste pe ele si vezi ce spune,daca ai fost expulzat din uk ti-au spus ca ai interdictie,daca doar ai facut ceva te au prins si ti au dat drumul tot in uk insemna k e bine nu ai interdictie,alta metoda nu vad decat sa te duci acolo si sa vezi daca te trimite in apoi sau nu,sau sa angajezi un avocat dar te va costa bani si timp... Quote
viox Posted December 31, 2014 Author Report Posted December 31, 2014 (edited) @ponta merci de raspuns.. problema e ca m-au urcat in avion... dupa ce m-au tinut o perioada ascuns... plm faza e ca am cerut la imigrari sa beneficiez de ERS (early removal scheme) cu rahatul asta faci un sfert din pedeapsa si teoretic dupa ce te trimit in tara, nu ai voie sa te intorci pana se termina pedeapsa... si la mine sa terminat in martie 2013... Nu stiu cum plm sa fac sa aflu... sa ma urc in avion sa vad daca ma trimit inapoi, parca nu prea ma incanta ) Edited December 31, 2014 by viox Quote
ponta Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 @ponta merci de raspuns.. problema e ca m-au urcat in avion... dupa ce m-au tinut o perioada ascuns... plm faza e ca am cerut la imigrari sa beneficiez de ERS (early removal scheme) cu rahatul asta faci un sfert din pedeapsa si teoretic dupa ce te trimit in tara, nu ai voie sa te intorci pana se termina pedeapsa... si la mine sa terminat in martie 2013... Nu stiu cum plm sa fac sa aflu... sa ma urc in avion sa vad daca ma trimit inapoi, parca nu prea ma incanta )Pai daca ERS si in martie 2013 ti-ai fi terminat pedeapsa insemna ca e ok man nu ai nici o prblema,daca mai ai actele ce tile au dat citeste.le inca o data,dar eu zic ca e ok,cu toate ca,cand osa intri in uk or sa se uite urat la tine ca or sa vada ca ai facut belele pe la ei si te pot repinge chiar daca nu ai interdictie.... Quote
StarLord Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 (edited) @viox si eu am aceeasi problema. Am fost eliberat in ianuarie 2014 tot prin Early Release Scheme si acum am interdictie 5 ani de zile. Cred ca cel mai indicat e sa dai un mail la Home Office sa vezi daca mai e valabila interdictia.Edit: ai grija ca daca te duci acolo si inca mai e valabila interdictia s-ar putea sa ti-o mareasca la 10 ani daca nu chiar pe viata. Edited January 14, 2015 by StarLord Quote
Eddie91 Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Sper sa va dea pe viata interdictie Quote
Graphik Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Pentru ce v-au dat ma interdictie ? Ati ajutat o batranica sa urce in autobuz impotriva vointei ei ?Uite asa ne faceti de kkt in toata europa, nu mai poate sa mearga omul la munca cinstita afara ca ne arata vesticii cu degetul ... Quote
wtf Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Ba dar sa va traiasca voua, mai sunteti multi cu puscarie, talharie si interdictii ? @aelius scapa-ne de pacatosi Prea Marite ! Quote
StarLord Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Frate eu nu am facut nici talharie, nici trafic de carne vie si nici nu v-am facut de ras. Ca fapt divers, am fost student la una dintre cele mai bune facultati de-acolo, la University College London (care daca nu ma-nsel e in top 5 in lume).L-am batut pe unu' si aveam cutit la mine si astia sunt destul de paranoici cand vine vorba de arme albe.Daca am deranjat pe cineva cu prezenta atunci imi pare rau. Quote