mundy. Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Ce configuratie pentru un PC imi puteti recomanda? Nu il vreau pentru jocuri, ci pentru fb / yt / filme(buget: 1000 ron) Quote
nedo Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 In cazul in care ai deja restul perifericelor(mouse/tastatura/boxe/monitor), cred ca asta e bun.Iti va rula si ceva jocuri mai vechi, dar nu grozav. Poti la fel debine sa il iei pe asta, e mai performant per total, dar ar avea nevoie de ceva mai mult ram, dar asta il poti lua dupa, Quote
mundy. Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 In cazul in care ai deja restul perifericelor(mouse/tastatura/boxe/monitor), cred ca asta e bun.Iti va rula si ceva jocuri mai vechi, dar nu grozav. Poti la fel debine sa il iei pe asta, e mai performant per total, dar ar avea nevoie de ceva mai mult ram, dar asta il poti lua dupa,Mai astept si alte sugestii, daca nu , acela de pe emag ramane. Quote
mundy. Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 In cazul in care ai deja restul perifericelor(mouse/tastatura/boxe/monitor), cred ca asta e bun.Iti va rula si ceva jocuri mai vechi, dar nu grozav. Poti la fel debine sa il iei pe asta, e mai performant per total, dar ar avea nevoie de ceva mai mult ram, dar asta il poti lua dupa,Mai astept si alte sugestii, daca nu , acela de pe emag ramane. Quote
1000DotS Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Daca il vrei DOAR pentru fb/yt/filme/internet in general, nu are rost sa dai atatia bani pe o unitate...Ia-ti una second hand la 5-600 lei, si o sa iti mearga cele mentionate mai sus fara probleme ...uite aici una care o sa fie mai mult decat perfecta pentru cerintele tale...o sa iti mearga si ceva jocuri...Vand unitate pc dell 745 550 Ron, second hand, Dumbraveni - tocmai.ro Quote
CookyeFresh Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Cum a spus si 1000DotS, nu are rost sa bagi atatia bani intr-o unitate atata timp cat o folosesti doar la facebook, browsing, youtube... Si cu restul banilor poti face ce vrei... Quote