Terry.Crews Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Deci acum vreo 3 saptamani mi-am inscris site-ul la ei, ei zic acolo ca ai dreptul la 15 zile de testare.Ok, au trecut cele 15 zile mi-am scos counter-ul lor si de atunci tot ma suna in fiecare zi ca eu sunt OBLIGAT sa platesc primul abonament la ei daca tot mi-am inscris site-ul.Ce pula mea e asta ma? In fiecare zi le zic ca nu platesc nimic ca sunt de cacat si ca am cumparat cont pro de la gtop. Quote
Aerosol Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 @Terry.Crews incercarea moarte nu are bre, incearca si intr-o zi cand or sa te prinda"vulnerabil" o sa te pacaleasca pe principul asta merg ei sau sunt prea idioti Quote
Terry.Crews Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 @Terry.Crews incercarea moarte nu are bre, incearca si intr-o zi cand or sa te prinda"vulnerabil" o sa te pacaleasca pe principul asta merg ei sau sunt prea idiotiiti dai seama ca is idioti daca ma suna in fiecare zi sa isi incerce norocul. Quote
ZeroDoi Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Deci acum vreo 3 saptamani mi-am inscris site-ul la ei, ei zic acolo ca ai dreptul la 15 zile de testare.Ok, au trecut cele 15 zile mi-am scos counter-ul lor si de atunci tot ma suna in fiecare zi ca eu sunt OBLIGAT sa platesc primul abonament la ei daca tot mi-am inscris site-ul.Ce pula mea e asta ma? In fiecare zi le zic ca nu platesc nimic ca sunt de cacat si ca am cumparat cont pro de la gtop.Iti merge statistica live pe gtop ? ca la mine nu mai merge de vro 2 luni Quote
Viral-One Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Si eu am avut un site la ei, iar dupa 15 zile, m-au sunat si mi-au spus daca doresc sa platesc ca avem .... si ...., am refuzat, le-am spus ca nu doresc serviciile lor si gata Quote
Terry.Crews Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 Iti merge statistica live pe gtop ? ca la mine nu mai merge de vro 2 luninu, nu mai merge. Dar poti folosi histats.com e mult mai bun Quote
Guest Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Iti merge statistica live pe gtop ? ca la mine nu mai merge de vro 2 lunihtop.ro *flies away* Quote