z4rk Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Salut. Vand contul meu personal de steam cu urmatoarele:Afterfall Insanity Extended EditionArena: Cyber EvolutionArma: Cold War AssaultCounter-StrikeConter-strike: Condition ZeroConter-Strike: Condition Zero Deleted ScenesCounter-Strike: Global OffensiveDead Island: EpidemicDino D-DayDota 2Dota 2 TestEnclaveGTR EvolutionGun MondkeysHitmal: Sniper ChallengeLeft 4 Dead 2Magicka: Wizzard warsMetro 2033Nosferatu: The Wrath Of MalachiPayday: The HeistPortal 2 Sixense Perceptual PackPost Apocalyptic MayhemRace 07RaceRoom Racing ExperienceReally Big SkyRealms of the HauntingRed Orchestra 2: Heroes Of StallingradRising Storm/Red Orchestra 2 MultiplayerSniper Elite V2Space HackSpaceChemTeleglitch: Die More EditionThief GoldVillagers and HeroesWAKFUWoodle Tree AdventuresPoze:Mentionez ca:- Il vand pentru ca pe pc eu joc doar 2-3 din jocurile care le am acolo, de restul nu am nevoie.- Pe mysteamgauge arata valoarea "$362.74" (desigur, nu da nimeni atat), dar totusi va rog sa nu veniti cu oferte gen 10 euro cod reincarcabil.- Accept doar plata prin banca, am nevoie de cash pentru ca daca il vand asta, sa imi pot cumpara 2-3 jocuri pe un cont nou si sa raman si eu cu ceva.- Cer si ofer maxima seriozitate. Nu vreau sa dau / iau teapa.Astept oferte voastre aici sau prin PM. Quote
Byte-ul Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Pune value with sales de aici:https://steamdb.info/calculator/ Quote
z4rk Posted January 6, 2015 Author Report Posted January 6, 2015 (edited) Gata: Edited January 6, 2015 by z4rk Quote
Sir-Galahad Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 Deci mai mult de 150lei nu iei pe el. Ai foarte multe jocuri obtinute prin giveaways. Quote
Sir-Galahad Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 @HubbaDe ce te joci cu prostii? Quote
Hubba Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 Vac Banned?nu a fost contul de la bun inceput al meu .. Quote