Vhaerun Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Am facut acum o luna un mic "program" care functioneaza cam asa :- ruleaza in background , fereastra are opacitate 0 si asteapta introducerea unui stick USB-la apasarea combinatiei de taste Win+Z , programul copiaza tot de pe stick , in directorul setat la inceputVine multa lume cu stickul la mine si uneori , as vrea sa copiez tot ce e pe stick fara a cere voie . Sunt convins ca programul mai merge imbunatatit , dar mie imi trebuia ceva quick & dirty . Pentru a-l rula este nevoie de .NET . As always , daca vrea cineva sursa , sa o ceara .DOWNLOAD Quote
kw3rln Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 mersi mult ! chiar o sa-l folosesc Quote
Vhaerun Posted February 16, 2008 Author Report Posted February 16, 2008 As aprecia niste feedback . Programul nu a fost atat de testat , l-am rulat cand mi-a trebuit , si si-a facut treaba . Daca exista ceva situatii cand nu functioneaza , ar fi util de aflat ca sa-l mai imbunatatesc/repar .Copiatul fisierelor l-am facut cu xcopy de lene , just so you know Quote
Dracky2cool Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Nice man, mai creeaza softuri deastea 8) Quote