ra2 Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 sunt nou pe acest forum si am nevoie de ajutorul vostru. nu am prea multe cunostinte de hacker dar in sfarsit... niste dobitoci de moderatori de la conquiztador cred ca pot face ce vor ei si as vrea sa le dau un pic in nas. am vazut pe trilulilu cum ati folosit un program conquiztador killer 2.0. imi dati si mie un link de unde pot sa-l downloadez va rog mult. sau dak vreti va dau id pe pm sa-mi trimiteti programuMultumesc anticipat !!! Quote
dan14_luckyboy Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Sall.... eu nu inteleg care e treaba q conquiz kiler dak vrei sa castigi invata nene Quote
Nytro Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Eu nu inteleg altceva . Mai joaca cineva asa ceva ? Quote
Florelio Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 nemesis cu tot respectul pentru ceea ce faci , te-as ruga daca poti, bineinteles, sa imi dai si mie C*********r K****r.Multumesc anticipat . Quote
AhEaD Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 nemesis cu tot respectul pentru ceea ce faci , te-as ruga daca poti, bineinteles, sa imi dai si mie C*********r K****r.Multumesc anticipat .Hai ia si tu un ban!Si sa nu uitam de ra2 ca tot se apropie sarbatorile si suntem danici !!! Quote
Klaos Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 programul lucreaza pe browser cum face acel program de stopare a timpului si care iti da posibilitatea sa cauti pe google:))?sau se logheza la baza de date?oricum nu vad nici un rost sa trisezi la acel joc Quote
ynvader Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 faza cu opritul timpului e usoara...eu si cu un prieten cel care a pus video pe youtube am descoperit-o Quote
Camping Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 bah nu mai cereti programul....................ca nu se va da...........dak vreti sa castigati galbeni la conquiztador....invatati Quote
Camping Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 bah nu mai cereti programul....................ca nu se va da...........dak vreti sa castigati galbeni la conquiztador....invatati Quote
DexterJR Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Odata si odata o sa posteze cineva un hack pentru QUIZ si o sa se ajunga sa il inchida cei de la MediaPro:( Quote
Nytro Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Nu mai inviati topicuri vechi si stupide. Si eu vreau un hack pentru OTV, un hack care sa imi faca rost de un 7 la mate sa trec si multe altele, dar nu cer. Quote
The Hacker Gam3r Boy Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 asa are asta dreptate Quote