VoRTeX Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Hy all. Iar va deranjeaza varmiu. Cica le-a dat tema la informatica :evil: . Cred ca o sechestrez pe profa lui de info ca vad ca ii cam trilulilu. Ma rog uitati cum suna problema in Microsoft Visual C++ 6.0:Introduci 3 numere a,b,c intregi. Trebuie sa afiseze care e mai mare.Multumesc Quote
ÐÒ& Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 creca glumesti.if (a> && (a>c) afisam a if (b>a) && (b>c) afisam bif (c > a) && (c>afisam c.alternativ sortezi.sau faci maximul..sau se poate in maiu multe moduri Quote
VoRTeX Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Ma scuzati dar nu merge. Daca puteti si vreti sa postati codul intreg, am uitat sa precizez, varmiu e in clasa a 7 a si eu nu prea ma pricep in C++ doar in Visual Basic mai lucrez si la scoala nu sunt pe profil . Multumesc Quote
amprenta Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Saptamana trecuta era in a 7 , acuma e in a 8 . (dubios sau e alt var?)De ce folosesc visual c++ pentru astfel de "probleme" numa ei stiu . Oricum astept lamurirea cu varu asta Quote
VoRTeX Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Am editat. Scuze. E a 7a. Nush dc am scris a 8 a. In fine. Nu ma intreba de ce lucreaza ei in visual c++ ca el mi-a zis ca pana acuma au lucrat numa in word si excel si de asta au luat cu inceputul. Amprenta ma poti ajuta? Quote
amprenta Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Pai daca vrei sa-l ajuti zi a faca singur , e singura scapare atfel o sa se complaca in situatia asta si o sa fie mereu doar un cersetor de teme. Quote
VoRTeX Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 A incercat cu orice ii venea prin minte si nimic. Daca vreti sa ma ajutati bine, daca nu asta e, cat despre treaba cu cersetor i-am spus-o si eu dar a zis ca e prima si ultima oara ca nu ii reuseste nimic. Quote
ÐÒ& Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 daca e in visual C e mai complicat.sigur e a saptea???????????/ Quote
VoRTeX Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Sigur a 7 a. Mi-a confirmat prin tel. Ajuta-ma te rog eu. Multumesc Quote
ÐÒ& Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 pai ia vezi daca la App wizard poti sa creezi ceva o aplicatie simpla cu un buton si niste textboxuriuita te Quote
VoRTeX Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Dar lui ii trebuie C/C++ Source File. Da-mi un id de mess in privat sa discutam ca asa facem posturi aiurea pe forum si nu e prea normal. Quote
-VIP-SoftKill Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Hai sa fim seriosi in invatzamantul roman in clasa a 7-a nu foloseste nimeni V C++ ..asta o zic cu certitudine..poate..dar un poate asa mai dificil..la vreo scoala particulara..dar nici atunci nu cred;)..deci clar nu e a 7-a ci mai degraba a 9-a Quote
VoRTeX Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Imi editez acest post pentru a acorda multumiri lui 210 pentru ca m-a ajutat pe messenger si a mers rezolvarea. Desi era la serviciu si-a dedicat 15 min sa ma ajute. Succes in cariera si bafta! Quote
vladiii Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Imi editez acest post pentru a acorda multumiri lui 210 pentru ca m-a ajutat pe messenger si a mers rezolvarea. Desi era la serviciu si-a dedicat 15 min sa ma ajute. Succes in cariera si bafta!Ha ha ha, te-a pacalit si a facut-o frumos ! Greu e cu neuronu' la deal, la vale.Btw, in VC se pot crea si aplicatii de consola daca nu ma insel. Nu e musai sa pui butoane & stuff. Quote
VoRTeX Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Asta chiar e ultimu post. Cu ce m-a pacalit? Programelul merge foarte bine l-a testat varu` si merge. In fine fiecare cu parerea lui. Rog ca acest topic sa fie inchis s-a rezolvat problema si nu vreau sa postez aiurea. Quote
phreak Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Imi editez acest post pentru a acorda multumiri lui 210 pentru ca m-a ajutat pe messenger si a mers rezolvarea. Desi era la serviciu si-a dedicat 15 min sa ma ajute. Succes in cariera si bafta!Ha ha ha, te-a pacalit si a facut-o frumos ! Greu e cu neuronu' la deal, la vale.Btw, in VC se pot crea si aplicatii de consola daca nu ma insel. Nu e musai sa pui butoane & stuff.nu te inseli.. la mine astia din clasa visual c folosesc si-s foarte bucurosi ca numai trebuie getch() Quote