Jump to content
VoRTeX

Problema Informatica

Recommended Posts

Posted

Hy all. Iar va deranjeaza varmiu. Cica le-a dat tema la informatica :evil: . Cred ca o sechestrez pe profa lui de info ca vad ca ii cam trilulilu. Ma rog uitati cum suna problema in Microsoft Visual C++ 6.0:

Introduci 3 numere a,b,c intregi. Trebuie sa afiseze care e mai mare.

Multumesc

Posted

Ma scuzati dar nu merge. Daca puteti si vreti sa postati codul intreg, am uitat sa precizez, varmiu e in clasa a 7 a si eu nu prea ma pricep in C++ doar in Visual Basic mai lucrez si la scoala nu sunt pe profil :). Multumesc

Posted

Am editat. Scuze. E a 7a. Nush dc am scris a 8 a. In fine. Nu ma intreba de ce lucreaza ei in visual c++ ca el mi-a zis ca pana acuma au lucrat numa in word si excel :lol: si de asta au luat cu inceputul. Amprenta ma poti ajuta?

Posted

A incercat cu orice ii venea prin minte si nimic. Daca vreti sa ma ajutati bine, daca nu asta e, cat despre treaba cu cersetor i-am spus-o si eu dar a zis ca e prima si ultima oara ca nu ii reuseste nimic.

Posted

Hai sa fim seriosi in invatzamantul roman in clasa a 7-a nu foloseste nimeni V C++ ..asta o zic cu certitudine..poate..dar un poate asa mai dificil..la vreo scoala particulara..dar nici atunci nu cred;)..

deci clar nu e a 7-a :)) ci mai degraba a 9-a

Posted

Imi editez acest post pentru a acorda multumiri lui 210 pentru ca m-a ajutat pe messenger si a mers rezolvarea. Desi era la serviciu si-a dedicat 15 min sa ma ajute. Succes in cariera si bafta!

Posted
Imi editez acest post pentru a acorda multumiri lui 210 pentru ca m-a ajutat pe messenger si a mers rezolvarea. Desi era la serviciu si-a dedicat 15 min sa ma ajute. Succes in cariera si bafta!

Ha ha ha, te-a pacalit si a facut-o frumos ! Greu e cu neuronu' la deal, la vale.

Btw, in VC se pot crea si aplicatii de consola daca nu ma insel. Nu e musai sa pui butoane & stuff.

Posted

Asta chiar e ultimu post. Cu ce m-a pacalit? Programelul merge foarte bine l-a testat varu` si merge. In fine fiecare cu parerea lui. Rog ca acest topic sa fie inchis s-a rezolvat problema si nu vreau sa postez aiurea.

Posted

Ha ha ha, te-a pacalit si a facut-o frumos ! Greu e cu neuronu' la deal, la vale.

Btw, in VC se pot crea si aplicatii de consola daca nu ma insel. Nu e musai sa pui butoane & stuff.

nu te inseli.. la mine astia din clasa visual c folosesc si-s foarte bucurosi ca numai trebuie getch() :))