Jump to content
ovidelu47

Problema telefon

Recommended Posts

Salut,am si eu un telefon de la Sony mai exact modelul Sony Xperia L l-am achizitionat nou acum aproximativ 1 an si 2 luni de la oktal.ro si de o luna si ceva se restarteaza deodata cand incerc sa umblu pe el.

Mentionez ca am incercat sa-l dau la garantie dar nesimtitii de unde l-am achizitionat au cerut insolventa.Ce vreau sa spun este ca el isi da 1-2-3 restarturi dupa se comporta absolut normal ,nu se blocheaza sau altceva si nustiu ce sa-i fac.

Vreau sa spun ca l-am tinut in husa si folie de protectie suplimentara ,nu a fost scapat sau altceva.Problema a aparut intr-o zi cand eram conectat pe wireless si s-a blocat,eu am instalat un program de pe google play cu care sa pot da restart la telefon,dupa ce am dat restartul acela a inceput sa faca asa,cand isi da restart practic pierde toate retelele wireless salvate in caz ca sunt conectat pe vreo retea sau alte date/fisiere pe care le-am accesat in decursul a 2-3 ore cam asa am estimat eu.

Deci ce pot sa-i fac,sai pun android-ul din nou,sa-i fac un downgrade de la android 4.2 la 4.1 pe care la avut initial sau .....?

Astept indrumarile voastre,multumesc frumos!

Link to comment
Share on other sites

Meniu/Start/Creati o copie de rezerva.../Resetarea configurarii din fabrica/Resetati telefonul.

In caz ca ai setat o parola, o pui, apesi Stergeti tot si o sa reporneasca telefonul . Nu se va intoarce la data cand l-ai cumparat, ci la data cand ai pus ultimul rom. Cand reporneste, trebuie sa o iei de la inceput, cu introducerea contului de gmail, instalarea aplicatiilor preferate, etc.

Edited by vargas
Link to comment
Share on other sites

Am incercat dar la fel face.

Ar fi trebuit sa "uite" tot ce ai instalat pe parcurs, inclusiv aplicatia pe care o banuiesti ca ar fi vinovata. Incearca sa repeti operatia, apoi intri in recovery mode si faci un wipe cache si un wipe dalvik cache. Daca nu se rezolva, iti sugerez sa incerci alt rom. Daca nu se rezolva nici asa, atunci ai o problema hardware si o sa trebuiasca sa te duci la oktal si sa faci putin tam-tam.

Link to comment
Share on other sites

Alte recomandari? Daca nu mai sunt alte recomandari o sa incerc si asta.

Poate il crap de tot,ce nasol ca nu stau in Bucuresti sa ma duc la oktal al magazin sa fac putin tam tam,oricum am facut plangere la anpc.

Salut incearca si o resetare in felul urmator , Screenshot by Lightshot apesi pe butoanele care-s incercuite cu rosu pana iti apare meniul androidului .. daca ii pot spune asa, Salut si sper sa te fi ajutat !

Link to comment
Share on other sites

iar pentru cei de la oktal am depus o plangere la ANPC.

Ar fi trebuit sa iei in considerare ca ar putea fi o problema software, sa incerci s-o rezolvi si abia cand ai fi fost convins ca problema este de natura hardware, sa depui plangere. Te-ai cam grabit. Nu cei de la oktal ti-au instalat tie "un program de pe google play cu care sa poti da restart la telefon"

Problemele software apar de obicei din vina noastra, a utilizatorilor, dar apar uneori si in urma unui update oficial. In astfel de cazuri, de cele mai multe ori, se rezolva printr-un nou update, depinde cat de repede isi da producatorul seama de eroare.

Link to comment
Share on other sites

Ai incercat sa repeti procedura, dupa care sa intri in Recovery Mode si sa faci un Wipe Cache si un Wipe Dalvik Cache?

Uite aici cum poti intra in Recovery Mode:

How to Boot Into Sony Xperia L Recovery Mode

Am scris mai sus, daca nu rezolvi asa, pune-i alt rom. Aici gasesti rom-uri custom, dar si oficiale, pentru c2105 si c2104:

Sony Xperia L - ???????? - 4PDA

Daca nu ai root-at telefonul, informeaza-te putin inainte. Atentie, alege exact modelul tau. Aici poti vedea cum se face pentru c2105, dar si pentru c2104:

https://www.google.it/webhp?client=aff-maxthon-maxthon4&channel=t18&gws_rd=cr,ssl&ei=MKa8VPGvHsXgOMa_gYgB#channel=t18&q=sony+xperia+l+root

Edited by vargas
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...