llegionl Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Cumpar credit orange cantitati maripeste 10k pe lunaundeva 1 euro orange sa fie maxim 4 lei Quote
behave Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 La orange ai incercat sa cumperi? Quote
llegionl Posted January 14, 2015 Author Report Posted January 14, 2015 la orange pretul pe un euro e undeva la 6 lei .Poate gasesc aici ceva mai ieftin.poate se ocupa cineva cu de astea Quote
SirAndi Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Behave se refera sa te duci la orange si sa negociezi cu ei, este o suma importanta si sigur vor negocia Quote
Elohim Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Sunt baieti care au credit orange mai ieftin, sunt sigur ca daca vroia sa mearga la orange, se ducea pana acum ) Quote
behave Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 (edited) Elohim cred ca e obosit. Nimeni nu vinde mai ieftin ca producatorul decat face dumping sau e binefacator.La fel ca absolut orice pe lumea asta preturile se negociaza, de la credite la banca la schimb valutar, inclusiv tarife de la google.1. Intri aici http://www.orange.ro/prepay-distr/2. Completezi alea3. te contacteaza si negociezi cu ei4. te mai lipeste cu o firma 2 mai mari si luati mai mult si aveti pret mai mic** la 10k platit jos trebuie sa primesti pret bunVarianta 2 Fac eu contract cu ei si iti vand la pret bun//Later edit pt prima parte, adresat copiilorasta nu inseamna ca daca te duci la orange si le ceri 1 euro il cumperi mai ieftin ca la colt de strada... Edited January 14, 2015 by behave Quote
Elohim Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Elohim cred ca e obosit. Nimeni nu vinde mai ieftin ca producatorul decat face dumping sau e binefacator.La fel ca absolut orice pe lumea asta preturile se negociaza, de la credite la banca la schimb valutar, inclusiv tarife de la google.1. Intri aici Orange Romania2. Completezi alea3. te contacteaza si negociezi cu ei4. te mai lipeste cu o firma 2 mai mari si luati mai mult si aveti pret mai mic** la 10k platit jos trebuie sa primesti pret bunVarianta 2 Fac eu contract cu ei si iti vand la pret bunNu e nimeni obosit.Sunt sigur ca cel putin odata, ai primit vreun mass message pe yahoo de la vreo fata de o aveai in lista care te ruga sa ii dai un euro ca a ramas fara, impreuna cu pupici and shit. Tu nu i-ai trimis, dar sunt altii care trimit, zilnic.E doar un exemplu, sunt multe lucruri de genul care produc credite gsm pe banda Ei, la randul lor trebuie sa il vanda. Daca l-ar vinde la pretul retelei, lumea nu ar avea de ce sa cumpere de la ei, ar lua direct de la un operator.In schimb, cu un pret de 30-40% mai ieftin, se schimba lucrurile.Poate curata un moderator thread-ul Quote
the.fish3r Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Nu are cine sa iti dea 10k pe luna, mai mult de 100 de euro nu poti transfera intr-o luna... Quote
CarlCasper Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 @Elohim nu este deloc obosit, cred ca am peste 2 ani de zile de cand imi cumpar credit pentru telefon de la diversi indivizi cu servere de jocuri ce primesc donatii and shit, de regula imi iau 5 euro (cod reincarcaibl) cu 3.5 euro paypal, fata de pretul magazinelor, cum e? Quote
behave Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 din punctul meu de vedere nu vad mizerii de curatat in thread.revening la subiect:10000euro/luna din vrajeala? la romani?presupunem prin absurd ca se intampla:poti transfera maxim 9 euro/luna de pe o cartela (max 3 euro / transfer x max 3 transferuri) Quote
johnyy88 Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 Sal.te mai intereseaza credit orange? Am eu Quote
llegionl Posted October 9, 2016 Author Report Posted October 9, 2016 Up, am revenit, are cineva oferte? Quote