Jump to content

behave

Active Members
 • Posts

  414
 • Joined

 • Last visited

Reputation

44 Excellent

About behave

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 01/01/1987

Recent Profile Visitors

2101 profile views
 1. Daca folosesti Laravel si faci query-uri cu DB, din punctul meu de vedere, cred ca ratezi scopul framework-ului. Ar trebui sa te uiti la Collections sau pachete cum e Nova. Este posibil ca la inceput sa-ti fie mai greu sa le folosesti dar dupa ce le prinzi miscarea iti vor fi de mare ajutor.
 2. # redirect to https @htaccess RewriteCond %{HTTPS} !on RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} pune aia in .htaccess si sa nu lasi link-urile cu http in site
 3. behave

  Aplicatie fb

  Buna, Mersi de raspuns. Formularul cuprinde cateva input-uri text (gen nume/prenume) "App"-ul / "Aplicatia" nu exista (daca exista nu mai era ceruta). Problema cu repetatul lunar este ca acel content trebuie sa ramana.
 4. behave

  Aplicatie fb

  Buna tuturor, Am nevoie de o aplicatie fb cu urmatoarele caracteristici: 1. Upload img + un formular cu date 2. Imaginile sunt puse public pe o pagina din app (si pot fi votate/recomandate) 3. Toata chestia asta se va repeta lunar Doresc pret si timp
 5. Hai ma sa fim seriosi... singurul lucru adevarat pe bbc, cnn, etc despre Rusia e ca au capitala la Moscova Astea's stiri ca sa distraga atentia asupra gunoiului din DNC si sa nu scada prea mult in sondaje. Dorinta corporatiilor este sa iasa Clinton (Lordul razboaielor) pt ca este omul lor. Trump care este prea bogat sa fie controlat asa usor (campania lui fiind din banii lui (in mare)). Pana si Google nu l-a inclus pe Trump in search: daca dadeai dupa "USA presidential allection"...
 6. Poti face o proba, Imiti un comportament organic de pe 2-3 calculatoare (cred ca e de ajuns si incognito cu proxy "anonim") si vezi ce se intampla. Ar trebui sa vezi repede ca s-a facut comanda si ca e in pending. PS: Nu uita sa si suni in timp util sa anulezi comenzile daca nu doresti produsele.
 7. Pentru performanta (daca is multe .exe-uri) poti tine doar o parte din .exe in bd, pe care o unesti cu partea cealalta care o tii in file system, la apelare.
 8. In caz ca deschide caz, ebay-ul ii va da banii inapoi si ti-i va trage tie din PayPal. Daca nu ii ai pe PayPal vei ajunge cu balanta negativa si in final tot ii vei scoate din buzunar. Fa-i reducere omului si nu mai da tepe!
 9. Daca sunt la acelasi operator poti "tine 2 sim-uri pe acelasi sim fizic" - asa era acum 3-4 ani, poate au mai evoluat
 10. Daca te referi strict la vizite de la google ar fi trebuit deja sa ai site-ul vizitat deja de Google, iar daca te referi la vizite prin intermediul Google atunci: Din momentul in care esti indexat si oamenii cauta ce ai tu.
 11. Multumesc pt raspuns @Sithalkes Ma uitam si eu la alea dar alea mai noi (de an mai nou) depaseau bugetul si de alea vechi ma gandeam sa nu fie prea "alergate" si sa sa-si fi pierdut din calitate.
 12. Salut, Trebuie sa ajut pe cineva cu un monitor pt grafica (@photoshop) si as vrea cateva sfaturi de la oamenii care cu asta se ocupa. Buget: 600-800 lei Stare: nou/refurbished Diag: 22-24" PS: as prefera raspunsuri din proprie experienta (sa aleg dupa caracteristicile din fisa tehnica ma descurc) Multumesc!
 13. Din punctul meu de vedere is foarte bune legile pt arme. Nu vreau sa ajungem ca in state sau in alte tari in care armele sunt liberalizate sa te impuste orice cretin. In toate orasele mai mari sunt poligoane in care poti trage pana te plictisesti doar cu ci.
 14. @maxy_byte daca stii scripting web ti-as recomanda sa folosesti phonegap - cordova. Te va ajuta foarte mult sa intelegi aplicatiile si apoi inveti limbajele pt app-uri native. Sau daca ai site-ul responsive si vrei sa dai oamenilor ceva rapid poti folosi: gonative.io - "transforma" orice site in aplicatie android sau ios cu un click (practic este un fel de headerless browser)
×
×
 • Create New...