Jump to content

behave

Active Members
 • Content count

  411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

About behave

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 01/01/87

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. # redirect to https @htaccess RewriteCond %{HTTPS} !on RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} pune aia in .htaccess si sa nu lasi link-urile cu http in site
 2. Aplicatie fb

  Buna, Mersi de raspuns. Formularul cuprinde cateva input-uri text (gen nume/prenume) "App"-ul / "Aplicatia" nu exista (daca exista nu mai era ceruta). Problema cu repetatul lunar este ca acel content trebuie sa ramana.
 3. Aplicatie fb

  Buna tuturor, Am nevoie de o aplicatie fb cu urmatoarele caracteristici: 1. Upload img + un formular cu date 2. Imaginile sunt puse public pe o pagina din app (si pot fi votate/recomandate) 3. Toata chestia asta se va repeta lunar Doresc pret si timp
 4. PHP background ?

  Daca omul tine neaparat: <?php #cod facut de dragul raspunsului -> nu ar avea ce cauta intr-o aplicatie ini_set('output_buffering', 'Off'); $imgs = array('img_1.jpg', 'img2.jpg', 'img3.jpg'); $secunde = 5;// intervalul care se schimba $_GET['id'] = intval(@$_GET['id']); if($_GET['id'] < 0 || $_GET['id'] >= count($imgs)) { $_GET['id'] = 0; } $mimes = array( '1' => 'image/gif', '2' => 'image/jpeg', '3' => 'image/png', '6' => 'image/bmp', '17' => 'image/ico'); header('Content-type: ' . $mimes[exif_imagetype($imgs[$_GET['id']])]); header('Content-type: ' . $mimes); header('Refresh: '.$secunde.'; url='.__FILE__.'?id=($_GET['id']+1)); ?>
 5. Monitorizare PC

  Cand incepi sa faci "politia" in business mai bine te lasi pagubas si practic nu se poate (mai ales in cazul lui). Revenind la subiect: O alta alternativa similara cu ce au zis alti colegi este activtrak.com (care iti permite monitorizarea pe 3 calculatoare in mod gratuit).. In functie de ce faci se preteaza si task-uri cu "asign to"
 6. Democrat hack: Who is Guccifer 2.0?

  Hai ma sa fim seriosi... singurul lucru adevarat pe bbc, cnn, etc despre Rusia e ca au capitala la Moscova Astea's stiri ca sa distraga atentia asupra gunoiului din DNC si sa nu scada prea mult in sondaje. Dorinta corporatiilor este sa iasa Clinton (Lordul razboaielor) pt ca este omul lor. Trump care este prea bogat sa fie controlat asa usor (campania lui fiind din banii lui (in mare)). Pana si Google nu l-a inclus pe Trump in search: daca dadeai dupa "USA presidential allection"...
 7. Profitshare, escroci?

  Poti face o proba, Imiti un comportament organic de pe 2-3 calculatoare (cred ca e de ajuns si incognito cu proxy "anonim") si vezi ce se intampla. Ar trebui sa vezi repede ca s-a facut comanda si ca e in pending. PS: Nu uita sa si suni in timp util sa anulezi comenzile daca nu doresti produsele.
 8. De ce google adsense nu imi accepta site-ul ?

  Nu vreau sa stric afacerea nimanui, dar tinand cont de forum-ul in care ai postat acest topic iti pot zice ca in mesajul de "neacceptare" vei gasi si un contact (dupa cateva click-uri). Contacteaza-i si vei da de niste oameni foarte ok care te vor ajuta rapid si gratuit. In felul acesta vei mai si invata ceva. Daca nu apeleaza la cineva (eventual recomandarea colegului).
 9. Introducere leptop in unitate militara

  Pacalirea acelui software cred ca reprezinta o abatere de la regulament. Isi mai poate cumpara un hdd cu care sa faca switch cand este in vacanta/free time.
 10. Buna am nevoie de o aplicatie care sa faca urmatoarele: - sa se puna in tray bar - sa comunice via shttp (@json) - sa poata salva denumirea programului, calea si titlul - sa poata face un nr de x ss-uri random (setabil) - sa poata face ss "on demand" Pentru mai multe detalii dati un semn pe prv (nu are rost sa umplem topicul cu "da si mie prv", etc) Buget: - scrieti-mi cat cere-ti odata cu cererea prezentarii complete (este prima data la mine) Nu ma contactati daca: - nu aveti reputatie buna pe rst - aveti chiar si un complaint de tepar Multumesc!
 11. Storing a EXE inside MySQL

  Pentru performanta (daca is multe .exe-uri) poti tine doar o parte din .exe in bd, pe care o unesti cu partea cealalta care o tii in file system, la apelare.
 12. problema ebay

  In caz ca deschide caz, ebay-ul ii va da banii inapoi si ti-i va trage tie din PayPal. Daca nu ii ai pe PayPal vei ajunge cu balanta negativa si in final tot ii vei scoate din buzunar. Fa-i reducere omului si nu mai da tepe!
 13. Virtual mobile SIM

  Daca sunt la acelasi operator poti "tine 2 sim-uri pe acelasi sim fizic" - asa era acum 3-4 ani, poate au mai evoluat
 14. ajutor script php

  Pai ai acolo absolut tot ce ai nevoie cu exceptie la fav, da scroll
×