-VIP-SoftKill Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Ce ziceti de problemele astea 2? le-o primit fratemiu la scoala..ai clasa a 4-a..nu mi da nicicum in cap rezolvarea..si nu numai mie Mama este mai mare decat fica cu 20 de ani.Acuma 4 ani varsta mamei era de 3 ori mai mare decat a ficei.Sa se afle virsta celor doua.Mama.tata.Corina au impreuna 90 de ani.Mama este de 3 ori mai mare decat Corina si cu 6 ani mai mica decat tata. Sa se afle varsta celor 3 Are careva vreo idee? Quote
ÐÒ& Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 10 ani si 30 de ani masa si fiesa. Quote
alcol Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 SoftKill]Ce ziceti de problemele astea 2? le-o primit fratemiu la scoala..ai clasa a 4-a..nu mi da nicicum in cap rezolvarea..si nu numai mie Mama este mai mare decat fica cu 20 de ani.Acuma 4 ani varsta mamei era de 3 ori mai mare decat a ficei.Sa se afle virsta celor doua.Mama.tata.Corina au impreuna 90 de ani.Mama este de 3 ori mai mare decat Corina si cu 6 ani mai mica decat tata. Sa se afle varsta celor 3 Are careva vreo idee? :roll: intr-a 4-a rezolvam cu metoda grafica si astea din cate am vazut cu metoda grafica se rezolva,nu prea le am da` incerc sa te ajut 1.Iar la prima(acum mi-am dat seama de raspunsul lui Quote
shamat Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 O rezolvare de completa pentru problema 1. Initial:m = f + 20acum 4 ani:m = f + 16m*3 = f => 3 * (f-4) = f + 163f - 12 = f + 162f = 28 => f=14m = 14 + 20 = 34 Quote
tw8 Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Si eu am o dilema. Vreau sa imi cumpar niste boxeri ... nu stiu daca sa imi iau pe negru sau pe maro . Voi ce ziceti ?Cred ca totusi o sa iau pe alb, sa se asorteze cu ciorapii...Acum, serios vorbind ... [VIP]SoftKill esti cumva tampit ? Scrie undeva pe site "Ajutor pentru idiotii care au frati care nu stiu sa isi scrie tema" ? Eu nu vad.O fi forum pentru offtopic, dar si offtopicul asta are o limita ...SoftKill]Ce ziceti de problemele astea 2? le-o primit fratemiu la scoala..ai clasa a 4-a..nu mi da nicicum in cap rezolvarea..si nu numai mie Sincer, e(sti) patetic ... Quote
-VIP-SoftKill Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Si eu am o dilema. Vreau sa imi cumpar niste boxeri ... nu stiu daca sa imi iau pe negru sau pe maro . Voi ce ziceti ?Cred ca totusi o sa iau pe alb, sa se asorteze cu ciorapii...Acum, serios vorbind ... [VIP]SoftKill esti cumva tampit ? Scrie undeva pe site "Ajutor pentru idiotii care au frati care nu stiu sa isi scrie tema" ? Eu nu vad.O fi forum pentru offtopic, dar si offtopicul asta are o limita ...SoftKill]Ce ziceti de problemele astea 2? le-o primit fratemiu la scoala..ai clasa a 4-a..nu mi da nicicum in cap rezolvarea..si nu numai mie Sincer, e(sti) patetic ...Si ti se rupe tie putzulika aia a ta de persoana mea?Si vezi cu limbaju ala de 2 bani al tau..te crezi si tu smecher acolo "intre 4 pereti"..esti o ****..nimic mai mult..see'ya..ignorama!A si is din Severin;) Quote
phreak Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 dapoi daca la probleme d-astea va impotmoliti ii grav prima a rezolvat-o shamat corectla a doua cum a ajuns alcol acolo :m+t+c=90m=3*c => c= m/3m=t-6 => t=m+6si inlocuim ... m + m/3 + m+ 6 = 90 si ajungi la m=36 Quote
tw8 Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 SoftKill]Si ti se rupe tie putzulika aia a ta de persoana mea?Si vezi cu limbaju ala de 2 bani al tau..te crezi si tu smecher acolo "intre 4 pereti"..esti o ****..nimic mai mult..see'ya..ignorama!A si is din Severin;)Ce pot sa zic, m-ai umplut de respect. Azi esti plin de poante ca wc-ul de hartii.Apropo ... si ce-o sa imi faci daca esti din Severin ? Quote
ÐÒ& Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 stop the flame. Quote
tw8 Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 in curand va opresc threadu Old & nice .Ceva si mai tare:http://youtube.com/watch?v=5vxWUe3BWCU Quote
dragosh123 Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Spune-i fratelui tau sa foloseasca METODA GRAFICA,cea mai buna metoda care se poate folosi in cls a IV-a ,eu am stat ceva pana am gasit cati ani are Corina Quote