Jump to content
-VIP-SoftKill

Matematica IV

Recommended Posts

Posted

Ce ziceti de problemele astea 2? :D le-o primit fratemiu la scoala..ai clasa a 4-a..nu mi da nicicum in cap rezolvarea..si nu numai mie :|:D

Mama este mai mare decat fica cu 20 de ani.Acuma 4 ani varsta mamei era de 3 ori mai mare decat a ficei.Sa se afle virsta celor doua.

Mama.tata.Corina au impreuna 90 de ani.Mama este de 3 ori mai mare decat Corina si cu 6 ani mai mica decat tata.

Sa se afle varsta celor 3

Are careva vreo idee? :lol:

Posted
SoftKill]Ce ziceti de problemele astea 2? :D le-o primit fratemiu la scoala..ai clasa a 4-a..nu mi da nicicum in cap rezolvarea..si nu numai mie :|:D

Mama este mai mare decat fica cu 20 de ani.Acuma 4 ani varsta mamei era de 3 ori mai mare decat a ficei.Sa se afle virsta celor doua.

Mama.tata.Corina au impreuna 90 de ani.Mama este de 3 ori mai mare decat Corina si cu 6 ani mai mica decat tata.

Sa se afle varsta celor 3

Are careva vreo idee? :lol:

:roll: intr-a 4-a rezolvam cu metoda grafica si astea din cate am vazut cu metoda grafica se rezolva,nu prea le am da` incerc sa te ajut :D

1.

Iar la prima(acum mi-am dat seama de raspunsul lui

Posted

Si eu am o dilema. Vreau sa imi cumpar niste boxeri ... nu stiu daca sa imi iau pe negru sau pe maro :|. Voi ce ziceti ?

Cred ca totusi o sa iau pe alb, sa se asorteze cu ciorapii...

Acum, serios vorbind ... [VIP]SoftKill esti cumva tampit ? Scrie undeva pe site "Ajutor pentru idiotii care au frati care nu stiu sa isi scrie tema" ? Eu nu vad.

O fi forum pentru offtopic, dar si offtopicul asta are o limita ...

SoftKill]Ce ziceti de problemele astea 2? :D le-o primit fratemiu la scoala..ai clasa a 4-a..nu mi da nicicum in cap rezolvarea..si nu numai mie :|:D

Sincer, e(sti) patetic ...

Posted
Si eu am o dilema. Vreau sa imi cumpar niste boxeri ... nu stiu daca sa imi iau pe negru sau pe maro :|. Voi ce ziceti ?

Cred ca totusi o sa iau pe alb, sa se asorteze cu ciorapii...

Acum, serios vorbind ... [VIP]SoftKill esti cumva tampit ? Scrie undeva pe site "Ajutor pentru idiotii care au frati care nu stiu sa isi scrie tema" ? Eu nu vad.

O fi forum pentru offtopic, dar si offtopicul asta are o limita ...

Sincer, e(sti) patetic ...

Si ti se rupe tie putzulika aia a ta de persoana mea?Si vezi cu limbaju ala de 2 bani al tau..te crezi si tu smecher acolo "intre 4 pereti"..esti o ****..nimic mai mult..see'ya..ignorama!A si is din Severin;)

Posted

dapoi daca la probleme d-astea va impotmoliti ii grav :|

prima a rezolvat-o shamat corect

la a doua cum a ajuns alcol acolo :

m+t+c=90

m=3*c => c= m/3

m=t-6 => t=m+6

si inlocuim ... m + m/3 + m+ 6 = 90 si ajungi la m=36

Posted
SoftKill]Si ti se rupe tie putzulika aia a ta de persoana mea?Si vezi cu limbaju ala de 2 bani al tau..te crezi si tu smecher acolo "intre 4 pereti"..esti o ****..nimic mai mult..see'ya..ignorama!A si is din Severin;)

Ce pot sa zic, m-ai umplut de respect. Azi esti plin de poante ca wc-ul de hartii.

Apropo ... si ce-o sa imi faci daca esti din Severin :)) ?