blackdark Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Exista programu in care sa scri ip-u la o persoana si sa afli Adresa,Blocu,Orasu bla bla .. sau il tineti doar pentru voi Quote
AhEaD Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Ajuta-ma sa inteleg ce vrei, tu cu adresa de ip a cuiva vrei sa ajungi la usa lui/ei? Si trebuia postat la "Ajutor" nu la "Stuff tools" Quote
parazitu2009 Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 da i un search la "whois" pe google Quote
darkyndy Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 poti incerca www.ip2location.comAu si un tool pe care poti sa il cumperi cu o baza de date destul de bine facuta pentru IP <-> locatie. Quote
phreak Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 @ darky : Location : ROMANIA, BUCURESTI, BUCHARESTnu-s din bucuresti .. si faza cu latitudinea si longitudinea n-o pot verifica Quote
coolbyte Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Sa afli exact adresa mai greu ca din cate stiu astea deja sunt date personale si nu o i-ti dea nicidata ISP-ul decat daca ai motive intemeiate (Hack flood .....) o varianta care cat de cat e buna am observat ca de exempl RDS din bv are serverele repartizate pe strazi si cartiere dai un tracert la IP-ul cu pricina si vezi prin ce servere trece Quote
yoyo2008 Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 sau poti incerca sa scrii pe google ip adress Quote
Ras Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 www.ripe.netdar nu iti arata adresa exacta. iti da detalii despre firma la care are net (adresa, nr tel) Quote
SilQ Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Dupa cum s-a mai spus poti incerca www.ip2location.comDar nu iti va localiza ip-ul dat ci locatia serverului. Deci afli zona sau orasul, e deajuns ... mai mult e prea confindential. Quote
phreak Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Dupa cum s-a mai spus poti incerca www.ip2location.comDar nu iti va localiza ip-ul dat ci locatia serverului. Deci afli zona sau orasul, e deajuns ... mai mult e prea confindential.nu ca-i confindential ci nu poti asa ceva( bloc , scara , apartament, la cate scari e, ce culoare are usa, numaru de la pantofi etc . )decat daca faci rost de db isp-ului ceea ce-i putin probabil Quote
Axon Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 wow... Eu zic k cea mai buna sol e sa ai pe cineva la C.I.A shi afli shi ce mananca ... Hai sa fim putzin seriosi ... Pt ce itzi trebuie asta , dupa mintea mea : sa ii spui lu Elena caruia i-ai luat idul de la un tovaras unde sta , mai cu alte cuv sa ii aratzi cat de tare esti u ... Yo personal zic k asta e o prostie ... Bafta ... Quote