Vhaerun Posted March 30, 2008 Author Report Posted March 30, 2008 Help-ul de la AutoIT contine exemple pt. toate functiile . Nu mai e nevoie decat de un pic de logica . Quote
wtf Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 (edited) #RequireAdmin ; #include <IE.au3> ; $browser=_IECreate(); _IENavigate($browser,"http://s4.bitefight.ro/bite/login.php"); $Form=_IEFormGetObjByName($browser,0); $User=_IEFormElementGetObjByName($Form,"username"); $Password=_IEFormElementGetObjByName($Form,"password"); $MyUser=InputBox("Info","Introdu userul"); $MyPass=InputBox("Info","Introdu parola"); _IEFormElementSetValue($User,$MyUser); _IEFormElementSetValue($Password,$MyPass); $ButonLogin=_IEFormElementGetObjByName($Form,"login"); _IEAction($ButonLogin,"click");Deci mie mi-a cerut username, am bagat, a fost ok..A cerut psw, am bagat si....:?: si canci nu s-a mai intamplat nimic... dupa ce am dat Ok la box, a disparut dar nu m-a logat pe site! ah, sa precizez ca Username si psw erau corecteRuleaza scriptul din SciTE , o sa vezi ca apar niste warning-uri / erori , in partea de jos . Pana nu le postezi pe alea , nu putem sa ne dam seama .Asta am facut, dar nu imi da nici o eroare, pur si simplu nu se conecteaza... am sa incerc pe un alt site sa rulez scriptu`, ma gandesc ca atunci cand sa facut update la bitefight sa fi imbunatatit si securitatea... securitatea ce urat suna in lumea asta Edited March 2, 2013 by wtf Quote
Vhaerun Posted March 31, 2008 Author Report Posted March 31, 2008 Nu stiu daca iti dai seama , dar nu are sens sa rulezi scriptul pe alt site . Daca scriptul e facut pentru form-ul de pe bitefight , sansele sunt tare mici sa functioneze altundeva . Pe Windows XP nu trebuie linia #RequireAdmin , doar pe Vista . Quote