Gotyc Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 A auzit cineva de asta ? Suna interesant:)) Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 A auzit cineva de asta ? Suna interesant:))E praf filmul.Subiectul e interesant.Dar filmul e filmat foarte, foarte prost.Ai impresia ca e filmat live cu o camera proasta.Coloana sonora praf.Nu merita vazut nici macar pe net. Quote
blech Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 subscriu la ce zice ice... am fost miercuri la film si nu are nici o treaba cu nimic.se vede de cacat pt ca e filmat cu niste camere digitale.nu am vazut nimic legat de hacker si blackhat... ma asteptam sa vad si eu ceva exploturi sau vreun atac nou din 2014 sau sa vad ca se folosesc de heartbleed sau ceva orice....NIMIC, ZERO, NADA.am vazut doar ca l-a pacalit pe ala de la NSA ca i-a trimis un mail spoofat de la seful lui cu un payload injectat in PDF...mizerie. Quote
the.fish3r Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 O porcarie, filmul dupa cum spune si titlul ar trebuii sa aibe o tema blackhat dar defapt tipul 70% din film se bate Quote
Flesh Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Stiti cumva daca a aparut pe net si unde il gasesc? Quote