jetus Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Am un site adult, am crescut in cautarile google destul de brusc de la ~2.500 la ~15.000 de accesari in doua saptamani fara sa cumpar backlink-uri/trafic sau alte prostii. Acum cateva zile am scazut brusc la jumatate din cautari. Exact cand mi-a scazut brusc site-ul mi-a fost cumparat un banner catre un site adult, este o coincidenta sau poate fi de la acel banner? Motive stiu ca ar putea exista destule, dar cum as putea sa-mi dau seama de ce am fost picat asa de brusc si cum as putea sa remediez? Quote
Che Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Nu ma pricep dar din auzite cica daca un site concurent iti cumpara link practic pe situl tau atunci e ca si cum tu ai face referire la acel site cum ar fi ca iti iei continutul de acolo sau asa ceva. Pe Google adds cica e o setare sa poti interzice reclamele de la anumite situri concurente pe care le specifici tu in mod clar care si cum. Quote
Sir-Galahad Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Nu ma pricep dar din auzite cica daca un site concurent iti cumpara link practic pe situl tau atunci e ca si cum tu ai face referire la acel site cum ar fi ca iti iei continutul de acolo sau asa ceva. Quote
deepdns Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 poate il vinzi daca te rog un pm cu site-ul ? Quote
jetus Posted January 28, 2015 Author Report Posted January 28, 2015 Iti dau pm, dar nu cred ca-mi faci oferta incat sa ma convinga sa-l vand Quote
gogusan Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 bannerul era tip imagine statica sau venea prin cod .js? (daca venea prin js atunci posibilitatile sunt multe ) Quote
Eddie91 Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Ce a uitat sa va zica e ca site-ul are 4 luni si doar de 3 luni pune continut zilnic pe el cu 11 backlinkuri totale pe el.ReferringDomains 11ReferringIPs 9Just jetus things. Quote
jetus Posted January 28, 2015 Author Report Posted January 28, 2015 (edited) @gogusan Aveam banner de la juicyads.com si a cumparat cineva o reclama de acolo. Prima data te duce la un js de la juicyads si dupa catre site-ul ala. Site-ul care a cumparat reclama are pagerank 3 e destul de maricel si alexa 6000 global . Edited January 28, 2015 by jetus Quote
gafi Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 si eu am patit la fel, intra pe webmastertools de la google si vezi ce a patit siteul tau de a scazut in cautari. Daca ai facut ceva sau daca ei au sesizat ceva or sa vezi acolo notificari. Asta e parerea mea Quote
jetus Posted January 28, 2015 Author Report Posted January 28, 2015 si eu am patit la fel, intra pe webmastertools de la google si vezi ce a patit siteul tau de a scazut in cautari. Daca ai facut ceva sau daca ei au sesizat ceva or sa vezi acolo notificari. Asta e parerea meaNici un mesaj, am verificat prima data acolo. Numarul de pagini indexate nu a scazut si nici un mesaj primitSi la "Links to your site" apare "No data available" Quote
cehov Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 asa am patit si eu acum 1 luna jumate, fix nici un mesaj pe webmastertools, am pus mai multe bannere si a cazut graficul acum am revenit dar am triplat traficul, unii zic ca este concurenta alti continutul... Quote
Hoster.ro Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Buna dimineata, in urma cu 17 zile google a schimbat algoritmul ... ulterior la fix 9 zile dupa au reschimbat dinou ( este o premiera ) foarte multe website-uri au fost afectate sau chiar au castigat poziti ... ( la cuvantul radio spre exemplu gasiti un radio de cartier peste kissfm ) Incercati cand aveti probleme de aceasta natura sa folositi forumul google... Este cel mai bun Quote
jetus Posted January 29, 2015 Author Report Posted January 29, 2015 asa am patit si eu acum 1 luna jumate, fix nici un mesaj pe webmastertools, am pus mai multe bannere si a cazut graficul acum am revenit dar am triplat traficul, unii zic ca este concurenta alti continutul...Dupa ce ai scos bannerele dupa cat timp s-a simtit diferenta? Quote
Favertes Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Intrebarea buna de pus in acest caz ar suna asa.Unde pe site a fost pus banerul?Pentru ca acest rezultat se aplica si invers si asta ar fii interesant pentru cresterea in serp Quote
hehe22 Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Am un site adult, am crescut in cautarile google destul de brusc de la ~2.500 la ~15.000 de accesari in doua saptamani fara sa cumpar backlink-uri/trafic sau alte prostii. Acum cateva zile am scazut brusc la jumatate din cautari. Exact cand mi-a scazut brusc site-ul mi-a fost cumparat un banner catre un site adult, este o coincidenta sau poate fi de la acel banner? Motive stiu ca ar putea exista destule, dar cum as putea sa-mi dau seama de ce am fost picat asa de brusc si cum as putea sa remediez?Poate sa fie doar un google dance, ar trebui sa mai astepti ceva zile 5-10 sa vezi daca se schimba ceva. Quote