PickWick Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 faldeck - ivory1Membership: GoldTokens: 30E-mail: faldeck@yahoo.com Quote
braga23 Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 deja gol, daca mai faci rost da-mi si mie 1 prin PM, mersi mult ! Quote
PickWick Posted February 2, 2015 Author Report Posted February 2, 2015 gratis nu mai am...daca vrei ceva, cu plata Quote
propp Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Nu ai cumva si un cont "VIP" de dat !?Am incercat si eu sa prind ceva mai bun decat Free, dar nu am reusit Multumesc anticipat. Quote
PickWick Posted February 2, 2015 Author Report Posted February 2, 2015 (edited) Am ce vreti ... dar costa. Nimic in viata asta nu e gratis!! ma gasiti : pickwick007@yahoo.com Edit:Am unul cu 60 tokens Edited February 2, 2015 by PickWick 1 Quote
george2013 Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 astea nu au mers de cand le-ai postat Quote
PickWick Posted February 2, 2015 Author Report Posted February 2, 2015 astea nu au mers de cand le-ai postat Stai un pic...da cine te-a bagat in seama bai nene? Si pan' la urma ce te dai tu asa mare coios? Ia frate si baga tu ceva de calitate daca esti capabil Nu am facut topicurile astea ca sa fac posturi,am pus ca poate, sa zicem, avea cineva nevoie !Ce tot atata scandal si prosteala? Quote
george2013 Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Stai un pic...da cine te-a bagat in seama bai nene? Si pan' la urma ce te dai tu asa mare coios? Ia frate si baga tu ceva de calitate daca esti capabil Nu am facut topicurile astea ca sa fac posturi,am pus ca poate, sa zicem, avea cineva nevoie !Ce tot atata scandal si prosteala?Pai si cum sa le foloseasca acel cineva daca nu merg. Ba, scuza-ma ca-ti spun, dar esti imbucurator de prost. Strange-o-n cur ! Hai mai da-mi mesaje private, ca ma distrezi. Quote
PickWick Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 Pai si cum sa le foloseasca acel cineva daca nu merg. Ba, scuza-ma ca-ti spun, dar esti imbucurator de prost. Strange-o-n cur ! Hai mai da-mi mesaje private, ca ma distrezi.Terminam aici. Nu-i nimeni dator sa ne citeasca prostiile noastre. TC! Quote