Molo.Interlopul Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 # Nume : Avunit# Vârsta : 15# Porecla (daca aveti) : -# Hobby-uri : pc,fumatul,etc# Sport preferat : Nu am. # Cunostinte : PHP,MySQL,Perl.# Sa spun cate ceva despre mine: Nu imi plac cretini ,nu admit prostia,sunt sociabil ajut pe cine trebuie . Va respect pentru tot ce realizati . Multumesc ! Quote
Active Members SynTAX Posted February 4, 2015 Active Members Report Posted February 4, 2015 Bine ai venit.PS: Va trebui sa te hoatarasti cum pui virgula. Cu pauza, fara pauza. Quote
Ganav Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 (edited) Welcome in the club.*to, "Welcome to the club".# Nume : Avunit# Vârsta : 15# Porecla (daca aveti) : -# Hobby-uri : pc,fumatul,etc# Sport preferat : Nu am. # Cunostinte : PHP,MySQL,Perl.# Sa spun cate ceva despre mine: Nu imi plac cretini ,nu admit prostia,sunt sociabil ajut pe cine trebuie . Va respect pentru tot ce realizati . Multumesc !Doar din curiozitate, cum determini cine trebuie ajutat?ON: Bine ai venit. Edited February 4, 2015 by Ganav Post dublu Quote