toofast Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 YouClean Speed BoosterYouClean Speed Booster rezolva problemele de memorie ale telefonul tau.YouClean Speed Booster include:Memory BoosterJunk File CleanerNetwork BoosterBattery SaverApp Manager+ alteleAstept parerile/sugestiile voastre! Raman dator cu o bere celor care vor lasa si o recenzie pozitiva pe Google Play Quote
Gotyc Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 De unde descarc:))? vadca e pe bani Quote
.Breacker Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 (edited) De unde descarc:))? vadca e pe bani E Pro ?i Free.E o mare porc?rie ce ai f?cut tu acolo. Succes! Edited February 4, 2015 by .Breacker Quote
toofast Posted February 4, 2015 Author Report Posted February 4, 2015 (edited) Am pus link-ul catre versiunea free, care este ad-supported.E Pro ?i Free.E o mare porc?rie ce ai f?cut tu acolo. Succes!De ce zici ca e porcarie? Edited February 4, 2015 by toofast Quote
.Breacker Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Îmi dezactiveaz? Wi-Fi-ul singur ?i în plus sunt sute de aplica?ii mult mai bune. Quote
toofast Posted February 4, 2015 Author Report Posted February 4, 2015 Nu inteleg cum de iti dezactiveaza wifi-ul singur. Pe ce device ai instalat aplicatia? Ai bifat optiunea Auto turn-off wifi when battery is low? Cu siguranta sunt altele mai bune, dar poate nu atat de complete. Pentru mine este un inceput, voi continua sa o dezvolt si sa imbunatatesc performantele. Quote
sharkyz Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Este cumva posibil sa reduci numarul permisilor necesare? Why contacts? Quote
Sveratus Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 eu cred ca toate cleanerele/boostere etc au acelasi cod de cacat , deci e de ajuns sa descarci doar una ,NU conteaza designul pentru mine Quote
.Breacker Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 (edited) Scuz?-m?, am dat pe "Auto turn off wifi" in loc de Aplica?ii, oricum sunt foarte multe de genul ?sta. Puteai face ceva mai avansat.Po?i scoate în pula mea reclamele alea cu OLX ?i sloboz la tav?? Edited February 4, 2015 by .Breacker Quote
toofast Posted February 5, 2015 Author Report Posted February 5, 2015 Este cumva posibil sa reduci numarul permisilor necesare? Why contacts?O sa fac un update diseara si voi scoate permisiunile legate de contacte. @.Breacker: Versiunea free este ad-supported, versiunea pro este ad-free.In orice caz, nu vad de ce te-ar incurca 3 reclame in toata aplicatia. Quote
sharkyz Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 (edited) Orcum iti urez succes si astept mai multe aplicatii de la tine. Si: Don't be evil (Don't ever try to exploit your users, you'll lose face and that is the worst thing that can happen to a dev.)Cel putin asta e parerea mea.Apropo, banuiesc ca nu ar trebuii sa arate asa:http://i.imgur.com/XDL4vyc.jpghttp://i.imgur.com/JnW1ZFZ.jpg Edited February 5, 2015 by sharkyz Quote
toofast Posted February 5, 2015 Author Report Posted February 5, 2015 (edited) @sharkyz: Nu este optimizata pentru tablete, poate pe viitor. Nu am nici o intentie rea, decat sa ajut si poate sa castig si eu ceva.EDIT: Am trimis update-ul cu permisiunile la Google Play. In aproximativ 1 ora ar trebui sa-l primiti pe device-uri. Edited February 5, 2015 by toofast Quote