dArKmAnXTD Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Salut , Rst ,Am si eu o problema , mi-am bagat ubuntu (linux) pe laptop si as vrea sa dau flood dupa el , am pus arhiva perl udp si cand dau perl udp.pl ip port nu zice nimic de flood , doar trece peste si apoi imi da iarasi sa scriu fara sa faca nimic.Ma poate ajuta cineva ?Ma scuzati ca am postat aici daca nu-i bine. Quote
sarmulita Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Te-as sfatui sa lasi prostile astea pana nu-ti face careva reclamatie la provider. Quote
dArKmAnXTD Posted February 5, 2015 Author Report Posted February 5, 2015 Doar vreau sa stiu , nu dau flood la cine apuc. Quote
KwerL Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Doar vreau sa stiu , nu dau flood la cine apuc.Esti cretin? tu vrei sa dai atacuri de pe propriul IP?Daca vei continua cu cacaturi d-astea o sa vina craciunul mai repede decat te asteptai, si te vor 'colinda colindatorii' Quote
z4rk Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Lasa ca asa ii trebuie colindatori. Cat de multi. Quote
SlackerTM Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 ia-ti un vds puternic cu banda larga Quote