Guest Kronzy Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 #Level : Medium.#Target : h~~p://www.webinvestgroup.com.br#List: h~~p://www.webinvestgroup.com.br/wp-includes/x.txtFor solve this challengen put the nickname in the file "x.txt"Please replace "~~" with "tt" Quote
mundy. Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Care e logica ? Nu inteleg despre ce este vorba aici. Quote
Guest Kronzy Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Care e logica ? Nu inteleg despre ce este vorba aici.Trebuie sa iti pui numele in lista! Quote
biblee Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Scopul acestui challenge este ca tu sa iti pui nick-ul in "x.txt" .http://www.webinvestgroup.com.br/wp-includes/x.txt - aiciAsta doreste kronzy sa faceti. Quote
TheOne Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Ceva indici sa iei acces la server? Am incercat ceva eu in wordpress da nu prea am reusit.. Quote
Guest Kronzy Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Ceva indici sa iei acces la server? Am incercat ceva eu in wordpress da nu prea am reusit..Reverse ip:) Quote
Open Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Cu o bere o punga de seminte o tigara-n dinti si vorbind cu un baiat pe skype, mi-a luat 5 minute. Quote
Reckon Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Cu o bere o punga de seminte o tigara-n dinti si vorbind cu un baiat pe skype, mi-a luat 5 minute.Da cum vine asta o tigara-n dinti ? Eu stiam ca se baga-n gura nu in dinti, sau tu ti-o poti baga si-n cur ?/Il fac si eu dupamasa, amu i dimineata, incerc sa ma trezesc. 1 Quote
Open Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Da cum vine asta o tigara-n dinti ? Eu stiam ca se baga-n gura nu in dinti, sau tu ti-o poti baga si-n cur ?/Il fac si eu dupamasa, amu i dimineata, incerc sa ma trezesc.Salut, tu te bagi aiurea-n seama sau mi-se pare mie...In gura se baga decat p**a ceea ce vad ca tu esti obijnuit, tigara cand o tii in "gura" automat se sprijina-n dinti si buze...Putina maturitate din partea ta se poate?! Quote