YloveK Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 Ma numesc Yonuts Varsta: aproape 20 aniCunostinte in domeniu IT , din toate cate putinSunt inscris de mai mult timp pe acest forum.. dar am intampinat niste probleme si am decis sa fac alt cont.Doresc sa fac parte din acest forum pentru a ajuta lumea cu ce pot si cu ce stiu.Ma respecti, te respect ! Quote
Aerosol Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 (edited) Ma numesc IonutAm 19 aniImi place informatica , cunostintele le am minime din toate cate putin..Si sper sa ne intelegem bine! Saluthttps://rstforums.com/forum/96303-salu.rstE al 3-lea cont ( 2 sunt deja banate)On:// Bine ai venit! @YloveK vezi frate ca ai semnatura aia gigantica.. poti scrie mic ca vedem nu suntem orbi! Edited February 9, 2015 by Aerosol Quote
YloveK Posted February 9, 2015 Author Report Posted February 9, 2015 @Aerosol Da.. de data asta nu mai postez nimic, doar la cererea clientului ! 2 Conturi banate din prostia mea ! Quote
jsonwhite Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 Salut dude, eu vreau sa te respect, dar ... Yonuts ... ))))))))))))))))))))))))). Sper sa te maturizezi pe aici si sa inveti multe chestii. Bafta ! Quote