dany_love Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Salut baieti.Am si eu un samsung care este blocat pe orange si as dori sa il decodez.Din pacate ma pricep mai mult la calculatoare decat la telefoane ,asa ca daca cineva de aici m-ar putea ajuta cu o decodare sau cu un software as aprecia.Multumesc frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buta_vivisor Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Salut baieti.Am si eu un samsung care este blocat pe orange si as dori sa il decodez.Din pacate ma pricep mai mult la calculatoare decat la telefoane ,asa ca daca cineva de aici m-ar putea ajuta cu o decodare sau cu un software as aprecia.Multumesc frumosPoti face root la telefon,asta daca te pricepi Sunt si pe net tutoriale ,dar poti busi telefonul prin aceasta metoda ,asa ca daca o incerci fa-o cu ATENTIE . Se mai fac decodari pe baza de IMEI,sunt o multime de baieti ce fac lucrul asta pentru 15-20 lei ,dar banuiesc,ca tu vrei gratis . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vabogsm Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Salut am avut un telefon care am incercat sa il decodez free dar nicio sansa....doar root si chnage rom atat! prin imei ultima sansa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...