Africanu Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Salut, nu am inteles exact din regulament daca avem voie sa vorbim pe forum despre phishing dar ma risc sa intreb...Tot creez site-uri de phishing de o perioada yahoo,gmail, jocuri gen league of legends etc, dar imi sunt blocate imediat si inchise... daca fac site-uri cu host gratuit imi sunt oprite in maxim 3-4 oreDaca le cumpar cel mai bun host ma tine cu ele 2-3 zile, dar eu vreau sa nu mi le opreasca...Exista vreo protectie ceva, ceva in htacces, nustiu, vreo metoda sa nu mi le mai opreasca? Daca metoda voastra functioneaza, va platesc, lasati-mi un mesaj sau un id de ceva aici in coment-uri, sa discutam mai pe indelete... Quote
TOTUL4NIMIC Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 sa nu ai cumva porturile blocate de la ei de la provider ...poate si de acolo fi o problema sau o rezolvaredaca gasesti program sa treci de ele.......dau si eu cu parerea.. Quote
wtf Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Sau cumpara un host mai permisiv, care evident va fi mai scump dar te va ajuta sa-ti faci treaba. Quote
indianul Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Nu hostul ti le blocheaza,ci browserul in 99% din cazuri.Degeaba criptezi,atat cat timp codul respectiv il afiseaza corect browserul,il si poate citi si detecta ca phishing.Citeste asta,e interesant:Phishing with Data URI - InfoSec Institute Quote
stephi Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 indianul are dreptate ! + scripturile din siteurile de genu sunt imediat reperate de ROBOTI ... dar in principiu te baga in prima faza BROWSERUL ... dupaia ti-l blocheaza ... conteaza foarte mult ce contine ! ai grija pana si la titlul paginii ! Quote