eXs Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Salut , am dat un reset din fabrica la telefonsi numai am nimic , ma refer la poze muzica , contacte ...inainte de asta nustiu cum am umblat prin kaspersky si mi-a ascuns/sters contactele si pozele nu mi se mai vedeau...si am zis sa dau un reset factory ..mentionez detin un samsung s4 Quote
eXs Posted February 24, 2015 Author Report Posted February 24, 2015 Am incercat dar pe langa ca nu-l gasesc full nu.mi gaseste mai nimic.. Quote
bc-vnt Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 [OFFICIAL] Wondershare Dr.Fone for Android: Data Recovery for AndroidE cel mai bine cotat din cate am gasit pe net...Intrati aici si introduceti un e-mail plus un nume la caterinca, dupa care veti primii o licenta gratis . Sper sa ajut . Quote
Sir-Galahad Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Si daca ai dat factory reset fara sa faci backup, te astepti sa mai gasesti ceva? Quote
geli Posted January 19, 2017 Report Posted January 19, 2017 (edited) Cred că ar exista unele instrumente de recuperare de date care vă pot ajuta cu recuperare de date. Recuva este un instrument bun pentru recuperare de date Android. Vă poate da o încercare de instrument pentru a recupera fotografiile șterse sau alte date. Edited January 22, 2017 by geli Quote