Africanu Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 1. Salutare, stie cineva care sunt metodele de plata care sa te faca sa nu ai nicio legatura cu o plata online?Exemple:- cupon paysafe- bitcoinetc2. Stie cineva vreo firma de webhosting mai permisiva care suporta una dintre aceste metode de plata...?(PLATESC ORICAT!)In legatura cu: https://rstforums.com/forum/97698-site-uri-de-phishing-inchise.rst Quote
QuoVadis Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 Salut. Sunt reseller la mai multe chestii de hosting si stiu cateva firme care ofer asa ceva contra bitcoin fara sa-ti ceara detaliile neamului... ce anume cauti? web hosting sau vps hosting? ori server dedicat? ce specs si iti dau un pret? Quote
Guest Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 1. Salutare, stie cineva care sunt metodele de plata care sa te faca sa nu ai nicio legatura cu o plata online?Exemple:- cupon paysafe- bitcoinetc2. Stie cineva vreo firma de webhosting mai permisiva care suporta una dintre aceste metode de plata...?(PLATESC ORICAT!)In legatura cu: https://rstforums.com/forum/97698-site-uri-de-phishing-inchise.rstNici un hoster nu-ti va gazdui asa ceva, mai ales cand stie despre ce este vorba.Site-urile de gen sunt depistate rapid, dar mai ales reclamate de utilizatori/autoritati si atunci trebuiesc intrerupte serviciile. Plus ca e bad karma sa hostezi asa ceva.Nici aia de la Cyberbunker nu cred ca iti dau voie cu pishing ... zic si eu. Quote
QuoVadis Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Nici un hoster nu-ti va gazdui asa ceva, mai ales cand stie despre ce este vorba.Site-urile de gen sunt depistate rapid, dar mai ales reclamate de utilizatori/autoritati si atunci trebuiesc intrerupte serviciile. Plus ca e bad karma sa hostezi asa ceva.Nici aia de la Cyberbunker nu cred ca iti dau voie cu pishing ... zic si eu.Gresesti AGSQ, sunt hosting provideri care accepta bitcoin si nu iti cer nume si vrajeli doar adresa de mail si plata prin bitcoin (bineinteles ca adresa de mail trebuie sa fii cretin sa dai cea personala sau cu date reale) insa vin la pret "premium", nu sunt chiar asa de ieftini precum providerii standard/obisnuiti.Plus ca unii provideri nu tin nici un log si totul e criptat, nici ei nu au access la datele personale. Quote
Guest Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Gresesti AGSQ, sunt hosting provideri care accepta bitcoin si nu iti cer nume si vrajeli doar adresa de mail si plata prin bitcoin (bineinteles ca adresa de mail trebuie sa fii cretin sa dai cea personala sau cu date reale) insa vin la pret "premium", nu sunt chiar asa de ieftini precum providerii standard/obisnuiti.Plus ca unii provideri nu tin nici un log si totul e criptat, nici ei nu au access la datele personale.Nu ma refer la plata prin bitcoin, pentru ca asta o accept si eu, chiar si la componente hardware ci la partea cu pishing.Este ilegal in 90% din tari si nici foarte acceptata in restul de 10%.Referitor la partea cu "nu tin nici un log", permite-mi sa nu fiu de acord cu tine. Quote
malsploit Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Poti sa platesti cu bitcoin la namecheap si ititch, dar ma indoiesc ca o sa iti stea site-ul mult sus. Quote
gipsy Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Wow ce intrebare in 2015... 'Ce firma de hosting iti accepta Phishing?' ... Chiar ca esti din Africa Quote
Africanu Posted February 25, 2015 Author Report Posted February 25, 2015 Unde am scris eu asta? Quote
gipsy Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Aici.In legatura cu: https://rstforums.com/forum/97698-site-uri-de-phishing-inchise.rst Quote
Euservr Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 We accept Bitcoin payment. Our company is Euservr.com Quote
QuoVadis Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Daca mai esti interesat am vps linux in Iran cu ip de Iran si trafic routing prin Rusia. (de vandut legal, nu furat sau alte cele) Quote