Jump to content

gipsy

Active Members
  • Posts

    202
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by gipsy

  1. Pai unele site-uri nu ofera plata prin bitcoin? Asa parca citisem acum cateva luni.. ori Webmoney... sau gresesc?
  2. Cica urmeaza in viitorul apropiat inca un Hard Fork. Acesta nu e ca cel precendet ci unul de securitate si ar trebuii sa rezolve atacurile DDOS din ultimele saptamani. Lectura placuta.
  3. Multumesc, nu e nevoie pentru traducere.
  4. @QuoVadis ce stii despre trecerea Etherului pe PoS (Proof of Stake)... pentru ca nu gasesc nimic din care sa si inteleg ceva. Ai idee? Poate-mi poti sa-mi explici in cateva randuri despre ce este vorba. Multumesc. Din ce am inteles eu n-o sa mai fie nevoie de electricitate ptr minat ether si c-o sa se duca naibii minatul de tot al etherului si o sa se autosustina cumva?!?
  5. Da, asta e clar. Nu's asa nebun. Ma joc cat imi permite buzunarul.
  6. Multumesc pentru informatii si 'inca un multumesc foarte mult' pentru informatia cu Brexitu' din Martie 2017. Am sa stau geana pe exchange-uri atunci. Stiu ca, cand a fost cu Uk-ul a crescut bitcoin-ul de a innebunit Bancilor nu le este teama sa implementeze sistemul acesta? Peste noapte (cateva ore) ar putea sa piarda sume foarte mari de bani. Chestia cu depasitul bitcoin-ului cred c-o sa se intample cand foarte multe companii o sa se bage in eth si-o sa lanseze chestii utile pentru lumea de rand. Nu?
  7. Ceva noutati baieti in legatura cu ETH? Creste cumva? Ce companii, banci sau programe vor sa implementeze sistemul. @QuoVadis, @Sandu, @Byte-ul, @spooky01, @M2G, @tutorialevideo
  8. Salut, caut si eu un VPN din Rusia sau in alta parte (ceva offshore sau tari precum Rusia) cu cat mai multe servere si la un pret cat de cat ok. Stiu de ce-i de la http://safe-inet.com dar ajunge la 200$ pe an si nu prea imi permit. As vrea ceva la 100-150$ maxim pe an. VPN-ul as vrea sa nu aiba aplicatie de android/apple/windows. Sa fie clasic cum au ce-i pe care i-am dat exemplu. Serverele sa fie puse'n aplicatia de OpenVPN default. Multumesc si sper ca am facut topicul unde trebuie.
  9. Da... dar nu sunt eu in masura sa fac topic pentru afacerea omului. El sau un Admin ar trebuii sa faca asta si sa-i dea sticky sa stea sub topicul acesta.
  10. CONFIRM ca a fost spart! am incercat baiatul. Foloseste google translate din cate observ. (4:27:03 AM) *******@jabber.ru: salut (4:28:25 AM) Spooky01: hi (4:34:11 AM) *******@jabber.ru: vreau sa vand 10 btc (4:34:16 AM) *******@jabber.ru: care-i treaba? (4:37:17 AM) Spooky01: 1MkF9SNps8o2EzpmFMH9kVbujifXmCVwtU (4:37:17 AM) *******@jabber.ru: ce pret imi oferi (4:37:37 AM) *******@jabber.ru: ce pret imi oferi (4:38:25 AM) Spooky01: 6300$ (4:38:30 AM) Spooky01: 10 btc (4:38:55 AM) *******@jabber.ru: zi-mi ceva in limba romana (4:39:33 AM) Spooky01: ce să spun? (4:39:39 AM) *******@jabber.ru: (4:39:47 AM) *******@jabber.ru: am mai facut tranzactii? (4:39:52 AM) *******@jabber.ru: si daca da, cate? (4:40:05 AM) *******@jabber.ru: astea's 2 intrebari de verificare, asa procedez de obicei (4:40:34 AM) Spooky01: orice tranzacție& (4:40:36 AM) Spooky01: ? (4:40:50 AM) *******@jabber.ru: te-am intrebat ceva, ce raspuns e asta? (4:41:49 AM) Spooky01: Tranzacții nu a fost recent (4:41:59 AM) *******@jabber.ru: gresit! (4:42:07 AM) *******@jabber.ru: da'te'n mortii matii de arzoi infect (4:42:12 AM) *******@jabber.ru: sa-ti dau pamant pe muie (4:42:13 AM) *******@jabber.ru: suge-o (4:42:47 AM) Spooky01: dute in pula
  11. @aa7670, te-ai bagat si pe Ether? Ca stiu ca lucrai cu Bitcoin. Mineaza cineva Ether? Ce programe folositi?
  12. Multumesc pentru toate informatiile @M2G, deci e o idee buna sa investesti ceva banuti in Ether (daca n-ai ce face cu banii).
  13. Salut, am deschis acest topic pentru a afla mai multe detalii despre aceasta moneda. Cum se foloseste portofelul? Adica ce aplicatie trebuie sa iti instalezi/downloadezi pentru a avea access la ETH din calculatorul tau personal? Aici de exemplu https://www.myetherwallet.com iti poti face portofel offline, adica ce-i cu site-ul asta nu iti salveaza la ei pe server ETH-ul. Iti faci un portofel doar cu o parola si iti creaza niste key-uri si un .json. Acest json il folosesti de fiecare data cand vrei sa faci o tranzactie prin site-ul lor. Il dai browser, bagi parola si trimiti bani cuiva sau vezi balanta. Mie unul nu mi se pare asa sigur site-ul acesta asa ca ii rog pe cei care stiu si au mai mult habar despre aceasta moneda sa posteze aici. Ce applicatii folosesc, site-uri, etc. Cum functioneaza? De cine e facuta? E ceva legit? (ca bitcoin-ul) Ofera siguranta?
  14. E doar 5$, il poti incerca tu. Apoi poti lasa si un review pentru altii. Oricum are cam putine socksuri daca sunt doar cele din partea dreapta a site-ului.
  15. Banii de pe conturile alea limitate nu ii mai poti scoate daca sunt facute cu date fictive + ca sunt facute in US si in Europa. I-ati adio de la bani si data viitoare fi mai atent. Utilizeaza contul facut pe numele unui dintre parinti si aia e. In caz de ceva probleme ai sa le dai ce-ti cer (acte, telefon, adresa). Succes in continuare in ceea ce faci.
  16. Aceste carduri merg sa le folosesti la bancomat sa scoti banii cash din bitcoin? Multumesc.
  17. Cine stie unde se fac cele mai bune cursuri CISCO? adica sa poti sa te duci "ca la scoala" de 2-3 pe saptamana cateva ore. Pentru ca online nu mi se pare o modalitate practica de a invata ceva. Asa la cursuri cand iti explica cineva o lectie, o prinzi altfel fata de cititul de lectii online si dat test. Multumesc.
  18. Site-ul era doar de proba, nu functiona. S-a rezolvat. Vrei sa-l cumperi? 400$ @edededi
  19. p0rn, filme, dropshipping, afilieri, amazon. Cacat.. sunt o caruta doar sa ai timp si chef sa te apuci si sa te documentezi.
  20. Misto stick-ul. Ceva mai multe detalii de la cineva care l-a folosit?
  21. Salut, am urmatorul script pe http://www.pateu.net/contact/ . Inainte, adica acum 2-3 ani functiona foarte bine si scoatea intr-un tabel sub login toate contactele (hotmail, yahoo, aol). Acum nu mai functioneaza cred ca din cauza ca au schimbat providerii paginile. E cineva care mi-l poate repara? Sau sa-mi faca unu nou? Contracost bineinteles in limita bunului simt. Accept si alternative dar care sa faca acelasi lucru. Program ceva... Ma multumesc si cu o versiune gratis daca exista
×
×
  • Create New...