hades Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Recomanda cineva un site de unde pot lua un VPS cu Windows pentru GSA si tools like that? De-asemenea caut si niste proxie-uri private, bune.Multumesc. Quote
hades Posted February 26, 2015 Author Report Posted February 26, 2015 You actually commented here just to advertise your company? Damn, you gotta be hungry. Quote
Euservr Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 No, i want to know what GSA is. Can you explain? Quote
hades Posted February 26, 2015 Author Report Posted February 26, 2015 Google can explain it better. Quote
qwzky Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 ?i eu caut un nou VPS fix pentru asta; ce am acum nu scoate un LPM satisf?c?tor nici dac? îi adaug eu o list? verificat?.Pentru proxy folosesc Buy proxies for scrapebox, gsa,xrumer, pinterest, ticketmaster| where to buy proxies ?i sunt mul?umit. Support foarte rapid, cum a murit vreun proxie, cum l-au ?i schimbat. @wtf are pre?uri bune (https://rstforums.com/forum/84196-vand-sell-vps-servers-4.rst#post608874), dar nu mai are Windows disponibil acum ?i nici nu ?tiu cum ar merge GSA la el pe servere (poate are cineva VPS de la el ?i poate s? ne spun? ce LPM are?).Voi de unde mai ave?i VPS-uri ?i cam ce LPM scoate?i? Quote
wtf Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 ?i eu caut un nou VPS fix pentru asta; ce am acum nu scoate un LPM satisf?c?tor nici dac? îi adaug eu o list? verificat?.Pentru proxy folosesc Buy proxies for scrapebox, gsa,xrumer, pinterest, ticketmaster| where to buy proxies ?i sunt mul?umit. Support foarte rapid, cum a murit vreun proxie, cum l-au ?i schimbat. @alecseu si la fel cum ai spus tu, momentan nu mai am locuri pentru windows, cei care au prins loc pe nodul in care virtualizez si VPS-uri cu windows nu prea renunta la servicii.Intr-adevar preturile sunt foarte mici la mine pentru Windows comparativ cu alte companii care au uneori si de 3x poate chiar 4x mai mari preturile. Quote