adrian94 Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Salut sunt adrian94,sunt incepator in domeniul IT-ului,si sunt dornic sa invat.Sunt din Dragasani si am 20 de ani ,imi place s? socializez ?i .. sunt foarte de treab?,Sper sa ne intelegem bine ...Sper sa fiu bine primit in aceasta comunitate. Quote
Aerosol Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Salut @adrian94."Cum ai ajuns pe RST?" -ce cunostiinte ai? ( ce te pasioneaza mai exact ? ) Quote
adrian94 Posted March 1, 2015 Author Report Posted March 1, 2015 Salut Aerosol.Am ajuns pe rst din gresala acum cam 2 luni cautam configuri pentru Sentry MBA,cunostinte nu prea am sunt inca la inceput ,momentan lucrez pe windows inca nu am invatat sa folosesc linux ,Dar ma pasioneaza it-ul si vreau sa invat momentan lucrurile de baza ... Quote
Aerosol Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Salut Aerosol.Am ajuns pe rst din gresala acum cam 2 luni cautam configuri pentru Sentry MBA,cunostinte nu prea am sunt inca la inceput ,momentan lucrez pe windows inca nu am invatat sa folosesc linux ,Dar ma pasioneaza it-ul si vreau sa invat momentan lucrurile de baza ...Ma refer pe ce ai vrea sa te axezi.Pentesting / Cracking ( Brute etc... ) Programare ? Quote
adrian94 Posted March 1, 2015 Author Report Posted March 1, 2015 (edited) As vrea sa ma axez mai mult pe Cracking dar inca nu am cunostintele necesare dar sunt dornic sa invat Salut si tie B10S Edited March 1, 2015 by Usr6 2 x post Quote