betivuu' Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Salut, cumpar cont steam cu jocurile CS 1.6 & CS:GO, in rest nu ma intereseaza. Astept oferte pe pm sau aici, plata transfer bancar sau cod reancarcabil. Quote
misucopil Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Salut am eu gift cs Complete Pack daca te intereseaza. Counter-Strike Complete on SteamIl vand ieftin nu am ce face cu el.hai sa ne intelegem la un pret. Astept pm cu id de messenger. Quote
alezu2000 Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 El doreste ca tranzactia sa fie intermediata de cineva din staff..daca este cineva disponibil rog sa posteze, deoarece doresc sa ii vand steam-ul meu Multumesc. Quote
Shinoo Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 (edited) Ti-am dat PM Edited March 5, 2015 by Shinoo Quote
misucopil Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 I-am trimis eu.Astept acum sa vad daca e de incredere si imi pune banii.Astept poza cu chitanta de la banca.o sa postez si dovada ca i-am trimis si conversatia daca nu trimite banii. Quote