Open Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 (edited) Hai ca ziua lu hate.me a venit din nouAici toata lumea s-a gandit la un cadouTema e stabilita, de acu in colo an dupa anEste ziua ta? nu-i nimic noi iti dam banMeriti si tu un pic de libertate, si de sumeEvident langa nitro cu whiskey in mana ca`n vremurile buneSuperAlexandra cu pretexte sa se bage si ea in seamaCa vrea ceva de la noi, sa spun? NU! ca de ban imi e teamaPana atunci Hate.me eu iti urez un La MultiViitor nelimitat, cu sanatate si multi bani! @hate.me Edited March 6, 2015 by Open
Ciresel21 Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Hai ca ziua lu hate.me a venit din nouAici toata lumea s-a gandit la un cadouTema e stabilita, de acu in colo an dupa anEste ziua ta? nu-i nimic noi iti dam banMeriti si tu un pic de libertate, si de sumeEvident langa nitro cu whiskey in mana ca`n vremurile buneSuperAlexandra cu pretexte sa se bage si ea in seamaCa vrea ceva de la noi, sa spun? NU! ca de ban imi e teamaPana atunci Hate.me eu iti urez un La MultiViitor nelimitat, cu sanatate si multi bani! @Open, no offence
BitMap Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 And here comes the cake LA MULTI ANI !!! ( ( ) ) ( ) (o) ) ( (o) ) ,|, ) (o) ,|, |~\ ( (o) ,|, |~\ ( \ | (o) ,|, \~| \ | (o) |`\ ,|, |~\ |`\ |`\@@@,|,@@@@\ |@@@\~| \ | \ | o@@@\ |@@@\~|@@@@|`\@@@|`\@@@o |`\ o|`\@@@@@|`\@@@|`\@@@@\ |@@@\ |@@@@@\ |o o@@\ |@@@@@\ |@@@\ |@@@@@@@@@@|`\@@@@@|`\@@o @@@@|`\@@@@@@@@@@@|`\@@@@@@@@@@\ |@@@@@\ |@@@@ p@@@@@@@@@@@@@@@@@\ |@@@@@@@@@@|`\@@@@@@@@@@@q @@o@@@@@@@@@@@@@@@|`\@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@o@@ @:@@@o@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@o@@::@ ::@@::@@o@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@o@@:@@::@ ::@@::@@@@::oo@@@@oo@@@@@ooo@@@@@o:::@@@:::::: %::::::@::::::@@@@:::@@@:::::@@@@:::::@@:::::% %%::::::::::::@@::::::@:::::::@@::::::::::::%% ::%%%::::::::::@::::::::::::::@::::::::::%%%:: .#::%::%%%%%%:::::::::::::::::::::::::%%%%%::%::#. .###::::::%%:::%:%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%:%:::%%:::::###. .#####::::::%:::::%%::::::%%%%:::::%%::::%::::::::::#####. .######`:::::::::::%:::::::%:::::::::%::::%:::::::::'######. .#########``::::::::::::::::::::::::::::::::::::''#########. `.#############```::::::::::::::::::::::::'''#############.' `.######################################################.' ` .###########,._.,,,. #######<_\##################. ' ` .#######,;: `,/____,__`\_____,_________,_____ ` .###;;;`. _,;>-,------,,--------,----------' ` `,;' ~~~ ,'\######_/'####### . ' ''~`'''' - .'/; - '
Htich Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 La multi (B)Ani @hate.me, toate cele bune si sanatate tie si celor dragi tie .Iti doresc sa ne inca un "mentor" pe forum ca si alti la bine si la rau .
malsploit Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Multumesc frumos baietii. Am facut 24 de ani ieri. E destul de ciudat. A trecut repede timpul.