Che Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Se da urmatorul video (faceti abstractie de continut ca nu despre asta vorbim) : Cand sunt logat pe youtube imi arata 0 comentarii, adica pur si simplu imi arata ca nu a comentat nimeni la video.Cand nu sunt logat pe youtube imi arata un comentariu cu vreo 3 replici.Cum se explica asta ? Quote
em Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Probabil ca atunci când nu e?ti logat intri un private mode sau ceva => browser fara pluginuri => arata totPe modul logat, cine stie ce pluginuri ai, care blocheaza din comentarii. Ia incearca sa te loghezi din private mode.Eu le vad si logat si nelogat. Quote
Che Posted March 8, 2015 Author Report Posted March 8, 2015 Probabil ca atunci când nu e?ti logat intri un private mode sau ceva => browser fara pluginuri => arata totPe modul logat, cine stie ce pluginuri ai, care blocheaza din comentarii. Ia incearca sa te loghezi din private mode.Eu le vad si logat si nelogat.La restul videourilor nu e asa, doar la asta. Care o fi faza ? Quote
sandabot Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Preferences vezi daca e bifat "Filtrati rezultatele explicite" , daca e bifat iti interzice accesul la toate comentariile de pe youtube. Quote
Che Posted March 8, 2015 Author Report Posted March 8, 2015 Preferences vezi daca e bifat "Filtrati rezultatele explicite" , daca e bifat iti interzice accesul la toate comentariile de pe youtube.Nu-i bifat... Quote
Aerosol Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 @CheLa mine se vad comentariile si cand sunt logat si cand nu sunt. ( posibil sa fie de la tine ) Quote
Graphik Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 @Che: la tine e ceva pt ca si eu pot sa vad comentariile. Quote