QuoVadis Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 (edited) . Edited December 23, 2015 by aa7670 Quote
AnoM Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Salut si bine ai venit eu iti spun ca nu o sati para rau ca ai venit in comunitatea noastra Quote
Favertes Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Apoi apucate de citi si fati niste economi ca o sa ai nevoie(de un crypter si exploituri) 1 Quote
QuoVadis Posted March 10, 2015 Author Report Posted March 10, 2015 Apoi apucate de citi si fati niste economi ca o sa ai nevoie(de un crypter si exploituri)As recomanda mai intai sa frecventezi orele de Limba Romana, in special cand se preda gramatica. Daca e nevoie (spre exemplu daca nu mai esti in sistemul de invatamant) sunt dispus sa achit 10-15 ore de instruire elementara cu un profesor/profesoara. Quote
Open Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 (edited) On: Bun venit pe aici !OFF: Apoi apucate de citi si fati niste economi ca o sa ai nevoie(de un crypter si exploituri)Tu te prefaci prost, sau chiar esti?!Tu macar stii pe ce subiect se discuta aici?! Si plus ca nici nu stii sa formulezi corect o propozitie, nici sa o scrii...In fine, Se zicea la un momendat de o intrebare la register, puneti-o va rog ca numai prosti sunt aici... Edited March 10, 2015 by Open Quote
quadxenon Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 (edited) On: Bun venit pe aici !OFF: Tu te prefaci prost, sau chiar esti?!Tu macar stii pe ce subiect se discuta aici?! Si plus ca nici nu stii sa formulezi corect o propozitie, nici sa o scrii...In fine, Se zicea la un momendat de o intrebare la register, puneti-o va rog ca numai prosti sunt aici...Se zicea la un momendat de o intrebare la register, puneti-o va rog ca numai prosti sunt aici.Deci cine? Edited March 10, 2015 by quadxenon Quote
QuoVadis Posted March 10, 2015 Author Report Posted March 10, 2015 Deci cine? nu va luati la paruiala ma in thread-ul asta. Daca vreti sa va bateti propun sa devin organizator si sponsor oficial (bag un livestream cu sistem de pariuri) Quote
Favertes Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 As recomanda mai intai sa frecventezi orele de Limba Romana, in special cand se preda gramatica. Daca e nevoie (spre exemplu daca nu mai esti in sistemul de invatamant) sunt dispus sa achit 10-15 ore de instruire elementara cu un profesor/profesoara.La gramatica sunt praf, asta e, eu i-am dat un sfat (si daca sunteti nazisti gramaticali problema voastra vedeti sa nu muriti) Quote
QuoVadis Posted March 11, 2015 Author Report Posted March 11, 2015 La gramatica sunt praf, asta e, eu i-am dat un sfat (si daca sunteti nazisti gramaticali problema voastra vedeti sa nu muriti)Nu sunt nazist gramatical iar oferta mea e foarte serioasa. Nu cred ca foarte multi profesori de liceu primesc mai mult de 10 ron / ora salar net, deci sunt dispus sa achit 120 ron pentru 10 ore de inceput iar apoi daca este necesar si sa se vad rezultate, sunt happy sa mai plusez pentru mai mult. Daca esti interesat lasa-mi mesaj pe privat si aranjam. Quote
Favertes Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Multumesc de interes omule, momentan nu asta e prioritatea mea , ca as da o cautare pe g si gasesc.Momentan sunt cu bacul(matematica e mai importanta, ca la romana trebuie sa invat un cometariu). Quote