CrisTany Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 http://www.cs.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/subiect-informatica-concurs-mate-info-ubb-ro-2014.pdf Asta dau eu intr-o luna, si am nevie de un manual PDF cu teorie si probleme. Nu mi se pare ceva prea complicat, eu am experienta din PHP dar e putin dierit, daca se poate Varianta C si nu Pascal sau altceva.Ceva sugestii ? Quote
Active Members SynTAX Posted March 11, 2015 Active Members Report Posted March 11, 2015 Vrei o carte de C++ din care sa te pregatesti? Am inteles bine? Quote
CrisTany Posted March 11, 2015 Author Report Posted March 11, 2015 Exact. Vreau foarte multe probleme ca sa ma pot pregatii pentru admiterea aia. Quote
testapp Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Tu pentru ce ai nevoie de carte? Pentru a invata alogoritmica? sau pentru a vedea efectiv cum se scriu lucrurile respective in C++?Daca sti deja alogoritmica, iti recomand sa inveti sintaxele C++ de aici, oricum daca intri o sa ai materie dedicata C in primu an Quote