ParadoxEnergy Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Salut, ma numesc Razvan, urmaresc forumul de cateva zile si pot spune ca sunt niste lucruri foarte interesante.Sunt nou in domeniu si sunt dornic sa invat cat mai multe.Sper sa ma inteleg bine cu toti membriO seara faina. Quote
Aerosol Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Salut si bine ai venit. ( Ce cunostiinte ai [ ce stii sa faci? ], cum ai ajuns pe RST? ) Quote
Pastilatu' Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Aveam o gagica careia ii se zicea Paradox, pfff si era buna rau. Bine ai venit, sa sti ca e o comunitate mai ciudata, dar foarte frumoasa. Cu ce scopuri pitoresti pe la noi prin sat? Quote
ParadoxEnergy Posted March 12, 2015 Author Report Posted March 12, 2015 @Aerosol nu stiu prea multe in general, sunt un fel de nou nascut in domeniu cu tot felu de curiozitati.@Pastilatu' initial am intrat pe aici si am citit mai multe la partea despre WiFi, cu toti cunoastem momentul acela cand mergem undeva si este o posibila conectiune dar nu avem parola. Quote
Pastilatu' Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 @Aerosol nu stiu prea multe in general, sunt un fel de nou nascut in domeniu cu tot felu de curiozitati.@Pastilatu' initial am intrat pe aici si am citit mai multe la partea despre WiFi, cu toti cunoastem momentul acela cand mergem undeva si este o posibila conectiune dar nu avem parola.Ok , ok I get your idea . Sunt inconjurat de vecini cu wi-fi si le-am cam pus gand rau . Try & learn about https://www.kali.org are niste aplicatii interesante ... stiu ca acum ceva vreme foloseam descendentul lui .. Backtrack si a mers perfect cu aircap & airdump . Quote
metasploit2015 Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Bine ai venit! Wifi: airmon-ng forta Quote
QUADMACHINE Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Professor Paradox is a time traveling professor who can travel anywhere in space or time, within reason. While he forgot his true name from centuries being trapped in a separate reality, he now goes by the name "Professor Paradox," after taking a liking to being referred to as such. Welcome Quote
Eustatiu Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Professor Paradox is a time traveling professor who can travel anywhere in space or time, within reason. While he forgot his true name from centuries being trapped in a separate reality, he now goes by the name "Professor Paradox," after taking a liking to being referred to as such. Welcome off: Deci jur c? mereu îmi aduc aminte de personajul ?sta când aud de paradox ! on: hai 2 d? niu nigga ! Quote
ParadoxEnergy Posted March 13, 2015 Author Report Posted March 13, 2015 Sincer sa fiu si eu de multe ori ma gandesc la acelasi persoanj Quote
QUADMACHINE Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Sau de TARDIS, doctor who ~ temporal paradox :> Quote
Molo.Interlopul Posted March 15, 2015 Report Posted March 15, 2015 Bine, ai venit pe RSTForums! Daca esti incepator, incepe cu Linux, ca o sa iti vina mai usor. Quote
raskolnik Posted March 23, 2015 Report Posted March 23, 2015 Salut Razvan si bine ai venit.Ca sa nu iti pierzi noptile si mintile incercand sa atentezi la wifiul vecinilor, daca mergi pe airodump si aircrack iti recomand sa iti creezi un dictionar propriu pentru parole >8ch. De cele mai multe ori nu functioneaza la mine. Mai e situatia in care poti afla PIN'ul routerului, poti sa iti pierzi zeci de ore incercand cu airdump sau bully. Eu personal prefer social engineering hack.Sau e mai simplu sa ii ceri parola Quote