Jump to content

raskolnik

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by raskolnik

  1. Hai ma oameni buni sa nu gandim marunt La cate hoteluri am fost in viata asta nu prea am vazut iButton locks, doar rfid...si rfid e elementar. Eu am nevoie sa fac o demonstratie live cu chestiunea asta.
  2. Salutare si bine v-am regasit. Exista o provocare pentru pasionatii de electronica, remunerata cu suma de 900 euro. Provocarea se numeste "Hacking iButton locks" si consta in crearea unui dispozitiv care anallizeaza un lock de tipul iButton si ii afla codul asa cum puteti observa in video'ul atasat. Nu are importanta hardware'ul folosit sau limbajele de programare, trebuie doar sa faca treaba in mai putin de 30 min. Cei interesati pot trimite un mesaj cu un email sau numar de telefon si discutam mai multe detalii.
  3. @Banibateivina, astept oferte. Nu ma grabesc sa il vand pe un pret de nimic. Momentan scoate bani frumosi.
  4. @Gecko, ma indoiesc ca ar fi ceva mai mult decat o simpla teapa. Dar totusi, eu sunt de buna credinta si imi respect "promisiunea" chiar daca nici macar nu stiu ce fel de mizerie de camera e sau ce as putea sa fac cu ea. Daca se concretizeaza ceva, keep you posted!
  5. Hai ca iti fac eu site'ul in Joomla daca umplii memoria camerei cu niste porneala de calitate. Pentru eshop iti cer bani ca munca nu e degeaba, e scumpa Daca erai baiat destept puneai si tu linkul de la camera sa vada si lumea ce minunatie ai. Da-mi mesaj si ne apucam de treaba daca imi place camera.
  6. Am eu cont de adsense activat de o luna cu 5e pe el si un cont vechi de 3 ani cu venituri de 300-500eur/luna. Pe al doilea il vand cu tot cu site .com daca e cineva interesat.
  7. Da-mi un mesaj si spune-mi cat de bine te pricepi la web design, web development, CMS'uri, E-commerce, Analytics sau ce limbaje de programare stii si la ce nivel. Pe langa asta, spune-mi si daca esti dispus sa inveti. As avea ceva de munca pentru tine in web devleopment si administrare platforme ecommerce. Been there, done that!
  8. @SirAndi, chiar crezi ca ma ajuta cu ceva sa am 2020 de posturi pe rst? Ma indoiesc.
  9. Nu, nu sunt arab Sunt chiar jumate rus, o parte austriac si restul roman...foarte roman dupa cum bine vezi ca te corectez... Credeam ca ti-am demonstrat deja ca esti inutil, de ce te chinui sa demonstrezi contrariul?
  10. "Ca vii" ... "nu-mi pun" ... "tii la ei" ... "balarii" ... Acum m-am lamurit ce e cu tine, esti analfabet...deci e inutil sa-mi bat capul. Parerea ta e nula, tu esti inutil societatii Si faptul ca esti rasist demonstreaza nivelul de cultura pe care il ai. Sper sa ai o contributie mai buna in celelalte zone ale forumului si sa lasi off-topicul pentru...ghici ce...OFF TOPIC "Cei care nu pot invata din istorie sunt condamnati sa o repete!" "apt-get install dex"
  11. Initial credeam ca esti doar slab informat dar continui sa imi demonstrezi ca esti chiar idiot.
  12. @io.kent, argumenteaza folosind cratimele si virgulele potrivite te rog. Macar ai inteles despre ce e vorba aici sau te-ai bagat in seama aiurea ca sa iti faci post'ul cu numarul 2018? Eu nu am intrat in comunitatea asta pentru hacking, scripting, stiri preluate sau showoff'uri penibile. Am intrat deoarece am considerat ca se pune accent pe "Freedom of speech". Eu nu vorbesc aici despre religie, dumnezei, mujahedini, terorism, omucidere sau politica. N-ai inteles nimic! Cine are urechi de auzit sa auda si creier de folosit, sa-l foloseasca. "apt-get autoclean" pentru tine!
  13. Frecventand zone-h.org de ceva timp observ foarte multe site'uri "pedepsite" de grupari din Algeria, Kuweit, Libia, Siria sau Tunisia, toate state islamice si mereu m-am intrebat care e baiu, de ce se intampla ce se intampla. Fiind si un turist vechi al webului intunecat am incercat sa fac legaturi intre ce se intampla in zilele noastre, ce se aude prin presa si care e de fapt realitatea. Azi am nimerit pe un "defaced by The Demons of Hack" din Tunisia si am ramas impresionat de recitarea coranului de catre Mishary Al-Afasy: (era pe fundal)Am intrat in legatura cu Hani Xavi (#hanixavi), reprezentantul acestei "organizatii" si am chatuit o buna vreme despre motivatia lor si ce vor sa realizeze si am reusit sa privesc din alta perspectiva, cea care nu e manipulata de media si cenzurata. E adevarat, nu eram strain de problemele din lumea araba, fiind in stransa legatura cu persoane direct afectate de acestea, persoane din familie, dar unele subiecte sunt dificil de discutat. Nu vreau sa intru prea mult in detalii, cei care cunosc subiectul stiu despre ce vorbesc. Nu am nimic interesant de spus. Nu am un punct de vedere. Nu am nimic de demonstrat. Nu are nicio concluzie ceea ce am spus mai sus, momentan. Topic deschis! Fuck USA & Israel
  14. @Hoster.ro Pai 1: Tipu' vorbeste de blog, nu romania, japonia sau uk. Nu observ unde s-a precizat ca trebuie sa fie romanesc.Pana la urma il faci in ce limba te duce capu si pe ce .tld vrei, nu asta e ideea. 2: Uite aci in poza raportul din nov2014 pana azi, cam mare boom'ul pt. un ctr de 16, nu crezi? 3: Ai vrut CTR de 4% pe .ro, ti-am aratat unul de 6 ca sa te linistesti. 4: "Raskolnik tu daca imi arati mie media ctr 4% pe romania , eu imi inchid contul pe rst" ...esti inutil https://www.dropbox.com/s/q4721fn1bwdyl0y/belesteochii.png?dl=0 PS: Ia calculatorul in mana si baga mare ca nu sunt editate pozele
  15. @Hoster.ro Am zis eu ceva de romania?? Omu a intrebat cum se castiga bani dintr-un blog... Uite mai jos, primele 2 site'uri sunt din Ro, cel cu ctr de 12 e .com https://www.dropbox.com/s/3kbxq44vykfx6lt/Capture.PNG?dl=0 Aici primul site e .com si restul .ro..alt cont https://www.dropbox.com/s/fm47xom52ju18bd/Capture1.PNG?dl=0 In mare parte ai dreptate, pe .ro e greu sa cresti un ctr mai mult de 2%, eu am ajuns la performanta de 6%. Astea sunt rapoartele din ultima luna. Si in analytics, ca idee de trafic pentru acel CTR de 12-14%: https://www.dropbox.com/s/irko8a4c4yhr9es/anal.PNG?dl=0 Adica o medie de 500/zi. Si la acei 500/zi vrei sa stii cat genereaza pe luna doar acel site? Poti sa faci un calcul... Astept sa nu te mai vad pe aici, doar te tii de promisiuni nu? Iti dau si acces teamviewer cateva secunde ca sa te convingi inainte sa iti stergi contul. O zi minunata!
  16. @Hoster.ro, iar ne contrazicem in privinta Adsense'ului? La un trafic de 4-5000/zi e imposibil sa scoti doar 40eur/luna, e penibil. Gandeste'te la un CTR de 4%, ceea ce e decent...cel putin pentru mine. Din 5k de oameni, 4% inseamna 200 de click'uri. Cu o medie de 0.2$/click=40$/zi....1200/luna. Ok, sa nu exageram...eu am si CTR de 13% pe un site, dar e exceptie. Sa punem CTR de 2%, inseamna 20$/zi, ceea ce pe luna inseamna 600$. Daca ai tu traficul asta pe site'uri si scoti 40euro/luna inseamna ca n-ai nicio treaba cu monetizarea.
  17. Irelevant ce tld iti iei, nimeni nu iti asigura privacy cand vine vorba de lucruri ilegale. Pentru asta exista tor hidden services si domeniile .onion dar si acolo pot aparea probleme daca nu stii cum sa te joci cu ele.
  18. @sandabot, da-mi mesaj privat cu domeniul sau domeniile si te ajut eu sa scapi de ele sau macar te pot sfatui cum sa procedezi
  19. BTW, pentru cei care s-au gandit sa rezerve domenii .pub pentru mai multe puburi si cafenele din Bucuresti...v-am luat-o eu inainte. Multumita unor juristi cu care colaborez in privinta "practicilor de utilizare a internetului' am renuntat la aceste domenii. Poti folosi santajul dar pe propria raspundere si sa te astepti la ce e mai rau. Citeste si baga la cap: https://www.icann.org/resources/pages/policy-2012-02-25-en#4aii
  20. You naughty boy... Mizeria asta apare pe site'urile pr0n. Crezi ca poti sa ne dai sursa exacta daca este vorba de un site de filme2015?
  21. S-ar putea sa te trezesti ca ramai fara unele domenii si nu o sa stii de ce, pe langa niste citatii de la niste firme de avocatura. Ceea ce faci tu se numeste "cybersquatting". @sandabot, da-mi mesaj privat cu mai multe informatii si te sfatuiesc cum sa procedezi in continuare ca sa fie bine, sa nu fie rau
  22. Salut Razvan si bine ai venit. Ca sa nu iti pierzi noptile si mintile incercand sa atentezi la wifiul vecinilor, daca mergi pe airodump si aircrack iti recomand sa iti creezi un dictionar propriu pentru parole >8ch. De cele mai multe ori nu functioneaza la mine. Mai e situatia in care poti afla PIN'ul routerului, poti sa iti pierzi zeci de ore incercand cu airdump sau bully. Eu personal prefer social engineering hack. Sau e mai simplu sa ii ceri parola
  23. E inutil sa iti faci blog doar pentru articole preluate. Nu ai cum sa pacalesti sistemul si sa ocolesti plagiarismul. Cei care au auzit de Chilling Effects stiu ca exista niste penalitati destul de mari in privinta drepturilor de autor, chiar eu am patit-o prin 2012 cand m-am lacomit cu AdSense'ul. Kalashnikov/Aerosol, care-i baiu cu semnatura ta? Sa te intitulezi astfel e pueril
  24. Voi puneti preturi aici asa dupa ureche? Cum vi se pare voua ca ar trebui sa sune? Ala cu 500-700 usd a fost cel mai amuzant. Daca faci tu platforme online pentru agentii de pariuri la banii astia, iti comand eu vreo 10. De ce va bagati in seama fara sa fiti in cunostinta de cauza sau macar sa aveti idee despre ce inseamna o platforma de genul asta? Costul porneste de la 10.000$. Un pret exact se poate spune in momentul in care sunt luati in calcul toti parametrii de functionare.
  25. Sunt nou pe forumul asta si cam vechi in domeniul de activitate...dar am o singura nelamurire...prostia nu e interzisa prin ROI'ul RST?
×
×
  • Create New...