sleed Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Industria securit??ii cibernetice s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, îns? cea mai mare provocare pentru acest domeniu r?mâne recrutarea noilor talente, în condi?iile unui deficit tot mai mare de speciali?ti, scrie agen?ia UPI, potrivit AgerpresEste aproape imposibil s? angajezi oameni cu experien?? în acest domeniu, consider? Alex Stamos, expert în securitate cibernetic? în cadrul companiei Yahoo. Potrivit acestuia, în Statele Unite nu sunt decât patru sau cinci mii de astfel de speciali?ti.Problema deficitului de personal se agraveaz? pe m?sur? ce cre?te num?rul atacurilor cibernetice. Un studiu recent realizat de Institutul Ponemon ?i finan?at de IBM a ar?tat c? aproape jum?tate din americanii adul?i — 110 milioane — au fost victime ale hackerilor în 2014.Biroul pentru Statistica Pie?ei Muncii din SUA a estimat c?, în perioada 2012-2022, cererea de speciali?ti în securitate cibernetic? va cre?te cu 37%, iar în urm?torii ?apte ani vor fi disponibile peste 100.000 de locuri de munc? în acest domeniu.Originea : Sursa// Edit: - Pai la ce prosti sunt, nu ma mir. Noroc ca au cerut serviciile de la hackerone. XSS-ul de l-am gasit, mi-a spus cineva ca a fost patched. Ce poti sa mai le zici la ratatii astia? Experti? HAHAHAH Buna asta!!! Daca si behrouz cu acunetixu gaseste la ei sqli, nu mai zic nimic. Mai nou la spamagii le zic hackeri.. frumos domnle . MUIE YAHOO SI PAYPAL . punct Quote
tromfil Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Yahoo nu are dreptul s? vorbeasc? de securitate. Punct. Quote
poq Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 // Edit: - Pai la ce prosti sunt, nu ma mir. Noroc ca au cerut serviciile de la hackerone. XSS-ul de l-am gasit, mi-a spus cineva ca a fost patched. Ce poti sa mai le zici la ratatii astia? Experti? HAHAHAH Buna asta!!! Daca si behrouz cu acunetixu gaseste la ei sqli, nu mai zic nimic. Mai nou la spamagii le zic hackeri.. frumos domnle . MUIE YAHOO SI PAYPAL . punctNu sunt prosti deloc, le-a scapat ceva doar. Quote
sleed Posted March 13, 2015 Author Report Posted March 13, 2015 Esti inteligent, bre, cum de nu esti la guagal? Quote
Reckon2 Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Ce-ai @sleed? Esti frustrat ca n-ai primit banii pe XSS? Quote
sleed Posted March 13, 2015 Author Report Posted March 13, 2015 @Reckon2 - sunt frustrat, ca tine, ca nu stiu sa codez in php si sa mi fac shop de nasoale Quote