Jump to content

Reckon2

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Reckon2

  1. Cand am intrat aici The Romanians Are Coming - Channel 4 l-am vazut pe ala cu punga-n gura, dapai frate, chiar pe ala o trebuit sa-l puna ca imagine principala a temei X? Da-o-n futai de treaba. Baiatu' vrei o gura?
  2. @aelius - Am postat in acelasi timp
  3. daatdraaq a postat imaginea, am ramas impresionat Nu folosesc Wingoz.
  4. Deja ti-ai luat flud pe domeniu si pe IP?
  5. Reckon2

    Elohim scam.

    Elohim o futut-o pa mata-n gura de lo ridicat, asta e. @Twiff stai linistit, Elohim nu e un om rau, vei primi pentru ce ai platit, are o perioada nasoala si nu poate sta mult pe internet.
  6. @Aerosol, el a primit unban iar contul meu a ramas blocat TIMP DE O LUNA. Ieri sau azi am intrat pe cont si am vazut: BAN PERMANENT. Atata timp cat nu ai dovezi ca eu am folosit acel script, nu poti face acest lucru (ai specificat motivul, deci pentru acele dislike-uri ma acuzi). Ti-am explicat ca nu am timp sa fac asa ceva, sunt foarte ocupat si nu vreau sa-mi pierd timpul cu porcari, daca era ceva serios crede-ma ca ajungeam mai departe decat doream si poate nu ne mai auzeam nici eu, nici tu aici. Cer sa se faca o re-analiza pentru acest lucru, nu poti bana un utilizator cu motivul X daca nu ai dovezi pentru motivul X. Si da, TOR este peste capacitatile mele, de ce? Pentru ca e de cacat si pentru ca folosesc VPN. Punct.
  7. Nu mai faceti offtopic si lasa-ti situatia sa fie analizata (probabil Nedo va reusi sa-si incarce memoria cache din creier sa observe ce face(1KB?).\ @Nytro daca tot te-ai deranjat sa-mi dai avertisment pentru postl asta "insultare membru", nu te deranjezi sa urmaresti situatia si sa vezi ce face colegul tau de breasla?
  8. Habar nu am, verifica te rog cand m-am logat ultima data pe contul @luckyme e botul/persoana care a folosit scriptul respectiv, te rog sa verifici adresele IP sau orice altceva care te poate "ajuta" sa descoperi cine e, sub nici o indoiala nu sunt eu. https://rstforums.com/forum/members/nedo/?tab=thanks&pp=20&page=13#thanks - Vad ca ti-a umflat contul de dislike-uri Data viitoare daca crezi ca poti actiona ca moderator dupa parerile tale impotriva unei persoane fara dovezi fizice/virtuale vizibile mai gandeste odata.
  9. Salut. Acum 1 luna am primit ban pentru injuraturi sau comportamen inadecvat, nu-mi amintesc sigur. Azi am intrat pe contul meu @Reckon sa verific data expirarii a ban-ului dar m-am trezit cu reason: Spam dislike si data expirarii: Never. Se pot face niste investigatii? Eu sunt programator incepator pe partea web dar nu mi-as pierde timpul cu un bot care sa dea dislike automat, + ca nu cred ca sunt in stare sa fac asa ceva.
×
×
  • Create New...