bilbo Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Intrebarea este:Cum se poate creea o singularitate ?este posibila pentru un om obisnuit ce are cunostinte it/electronica ? Quote
SticKyWoX Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Cred ca daca am sti cum s-ar crea o singularitate nu ar mai fi o singularitate Quote
bilbo Posted March 16, 2015 Author Report Posted March 16, 2015 (edited) se refera la spatiu timp si daca ai stii numai tu ? e serios subiectul nu e glumace idei a-ti avea sa creeati o singularitate dar ceva unic printre miliardele de oameni si prin istoria timpului ca singularitatea se tine de la inceputul inceputului.... Edited March 16, 2015 by bilbo Quote
nedo Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Nu poti "creea" o singularitate.(Centrul unei gauri negre), si nici nu asi vrea ca cineva sa fie capabil. Se presupune ca s-au/se formeaza micro singularitati(micro gauri negre) in timpul experimentelor de la CERN si LHC, dar nu stiu exact daca asa ceva s-a intamplat. Nu vad ce utilitate ai putea vedea pentru asa ceva. Quote
SticKyWoX Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Nu poti "creea" o singularitate.(Centrul unei gauri negre), si nici nu asi vrea ca cineva sa fie capabil. Se presupune ca s-au/se formeaza micro singularitati(micro gauri negre) in timpul experimentelor de la CERN si LHC, dar nu stiu exact daca asa ceva s-a intamplat. Nu vad ce utilitate ai putea vedea pentru asa ceva.Nu e vorba despre gauri negre (singularitate gravitationala), se refera la progrese tehnologice sau matematice foarte accelerate (singularitate tehnologica/matematica). Quote