Nytro Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Bla bla...Bootezi din orice distributie Live de Linux, si in partitia de Windows inlocuiesti din System32 Utilman.exe cu cmd.exe.Bootezi in Windows si apesi pe butonul din stanga jos si esti "NT Authority\System". User add + localgroup administrators sau schimbi parola de admin local si gata. Quote
Active Members 0xStrait Posted March 18, 2015 Active Members Report Posted March 18, 2015 (edited) Bla bla...Bootezi din orice distributie Live de Linux, si in partitia de Windows inlocuiesti din System32 Utilman.exe cu cmd.exe.Bootezi in Windows si apesi pe butonul din stanga jos si esti "NT Authority\System". User add + localgroup administrators sau schimbi parola de admin local si gata.Pe windows 7 se paote face asta si fara vreo distributie in plus. Faci in asa fel sa iti apara windows repair(restart de mai multe ori..) , astepti sa caute probleme la windows dupa o sa iti zica ca nu a gasit nicio problema si o sa fie un link mai jos cu ceva X:/blabalba daca dai click pe el mi se pare ca puteai sa salvezi raportu si se deschidea fereastra de dialog cu explorer.exe de acolo mergeai in system32 schimbai cum a spus si tu utilman.exe cu cmd.exe sau ala programu care apare cand apesi de mai multe ori pe shift. Edited March 18, 2015 by 0xStrait Quote
Aerosol Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Si asa isi fac indienii reclama. ( au ajuns sa faca video-tut de genu, e chiar stupid, oare cand o sa faca video tutorial despre cum sa dai ping din terminal.) @Nytro zi ceva de indienii, hai, hai stiu ca vrei Quote
Nytro Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Pe windows 7 se paote face asta si fara vreo distributie in plus. Faci in asa fel sa iti apara windows repair(restart de mai multe ori..) , astepti sa caute probleme la windows dupa o sa iti zica ca nu a gasit nicio problema si o sa fie un link mai jos cu ceva X:/blabalba daca dai click pe el mi se pare ca puteai sa salvezi raportu si se deschidea fereastra de dialog cu explorer.exe de acolo mergeai in system32 schimbai cum a spus si tu utilman.exe cu cmd.exe sau ala programu care apare cand apesi de mai multe ori pe shift.Parca aveai nevoie de DVD/USB bootabil cu Windows pentru asta. Quote
Byte-ul Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Si asa isi fac indienii reclama. ( au ajuns sa faca video-tut de genu, e chiar stupid, oare cand o sa faca video tutorial despre cum sa dai ping din terminal.) @Nytro zi ceva de indienii, hai, hai stiu ca vrei Nu ar trebui sa vorbesti tocmai tu de indieni. Macar ei fac tutoriale, nu dau copy-paste dintr-o parte in alta. Quote
Active Members 0xStrait Posted March 19, 2015 Active Members Report Posted March 19, 2015 Parca aveai nevoie de DVD/USB bootabil cu Windows pentru asta.Nu e nevoie pentru windows 7 cel putin asa stiu Quote
Active Members 0xStrait Posted March 19, 2015 Active Members Report Posted March 19, 2015 Incearca si o sa vezi ca merge si fara dvd. Daca te referi la partitia X am spus la vrajeala X nu mai stiu cum arata. Quote
kNigHt Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Eu foloseam chntpw pentru asta, daca tot ati deschis subiectul. Parca e si inclus in Kali.http://freecode.com/projects/chntpw Quote